Napi kínai horoszkóp 2019. január 12.: Töröld ki a negatív gondolatokat

nlc | 2019. Január 12.
Vedd észre a negatív gondolatokat, vedd észre a panaszkodást, az aggódást. Töröld ezeket a gondolatok a fejedből, és helyettük gondolj valami pozitívra. A kínai horoszkóp szerint így fordul nagyot az életed...

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Töröld ma a negatív gondolatokat (IStockphotos)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Munkám mindenkinek hasznos. Fontos feladatokat végzek. Elengedem a félelmet, a negatív gondolatokat. A munkámra figyelek. Szeretem, amit csinálok. Örömmel végzem a rám bízott, hasznos feladatokat.

A Bivaly

Mindenki szívesen segít nekem. Szívesen kérek segítséget a többiektől. Tudom, hogy bármikor bizalommal fordulhatok a többiektől. Elengedem a félelmeket, a bizonytalanságot. Bátran kérem a többiek segítségét.

A Tigris

Összeszedett vagyok. Tudok figyelni a feladataimra. Mindig tudom, mit és hogyan tegyek az életemben. Képes vagyok a céljaimra fókuszálni. Összeszedetten, rendezetten végzem a feladatokat.

A Nyúl

Önmagammal is jóban vagyok, nemcsak másokkal. Szeretem és elfogadom magamat. Békében élek önmagammal, békében élek a környezetemmel. Pozitívan gondolok magamra és a többiekre.

A Sárkány

Nyitott vagyok a szeretetre. Megnyitom a szívemet a szeretetnek. Tudom, hogy megérdemlem a szeretetet. Szeretettel gondolok önmagamra. Szeretettel gondolok a körülöttem élőkre.

A Kígyó

Kitörlöm a negatív gondolatokat. Kitörlöm magamból a negatív érzéseket. Észreveszem a negatív gondolatokat, kitörlöm és pozitív gondolatokra cserélem azokat. Boldog vagyok, hiszen pozitívan érzek és gondolkodom.

A Ló

Az élet szépségét észreveszem. Minden napban találok valami jót. Mindennap figyelek a jóra. Amikor észreveszem az élet szépségeit, csupa jó dolog történik velem. Értékelem a jót, a szépet.

A Kecske

Jó és boldog pillanatok várnak rám. Pozitívan tekintek előre. Pozitív érzésekkel tekintek a jövő felé. Tudom, hogy csupa jó dolog történik velem, amikor jól érzem magamat, és jó dolgokra gondolok.

A Majom

Minden történés egy lehetőség. Minden dolog értem történik. Minden történésből tanulok. Minden a fejlődésemért történik velem. Hálás vagyok az életem történéseiért. Mindenből tanulok.

A Kakas

Szívembe engedem a szeretetet. Megnyitom a szívemet a szeretetnek. Szívcsakrámat szeretettel és pozitív érzésekkel töltöm meg. Szeretem magamat, szeretem az életemet. Szeretem a környezetemet.

A Kutya

Elfogadom a testemet. Elengedek minden negatív gondolatot. Szeretem a testemet. Szépnek látom magamat. Szeretem, amit a tükörben látok. Napról napra egyre szebb vagyok, amikor pozitívan tekintek magamra.

A Disznó

Tudom, hogy jól élem az életemet. Pozitívan gondolkodom, pozitívan érzek, és pozitívan cselekszem. Szeretetet adok, szeretetet kapok cserébe. Boldog és elégedett vagyok. Szeretem az életemet.

Exit mobile version