Napi kínai horoszkóp 2019. január 17.: Az angyalok áldása kísér ma

nlc | 2019. Január 17.
Az angyalok áldása kísér ma. Éppen ezért a mai napi üzenet nagyon egyedi és különleges. Vajon érzed az angyali jelenlétet? És figyelsz a javaslataira? Ma különösen érdemes.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Az angyalok áldása kísér ma (iStockphoto)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Az angyalok értem dolgoznak. Érzem az angyalok energiáját és segítségét. Bármikor kérhetem az angyalok támogatását. Hálás vagyok, mert értem tesznek és dolgoznak az angyalaim.

A Bivaly

Követem az angyali útmutatást. Figyelek az angyalok jeleire. Figyelek a megérzéseimre. Követem a megérzéseimet, a sugallatokat az angyalok küldik. Mindig jól döntök, amikor hallgatok a megérzéseimre.

A Tigris

Az angyalok szeretete meggyógyít. Érzem az angyalok szeretetét. Hálás vagyok az angyali szeretetért, hiszen testemet és lelkemet gyógyítják. Sosem vagyok egyedül. Angyalaim mindig mellettem vannak.

A Nyúl

Az angyalok fénye körülvesz. Érzem az angyalok energiáját. Érzem az angyali szeretet erejét. Körbe vesznek engem az angyalok. Bármikor kérhetem a segítségüket. Támogatnak és segítenek az angyalok, amikor csak kérem őket.

A Sárkány

Beengedem életembe az angyalokat. Megnyitom a szívemet az angyali szeretetnek. Hiszek az angyalokban, hiszen az angyali segítségben. Az angyalok mindenben és mindenkor segítenek, és támogatnak engem.

A Kígyó

Hiszek az angyalokban, hiszek a csodákban. Tudom, hogy az angyalok mindenkor segítenek. Hiszek az angyalok létezésében, hiszek az angyali segítségben. Hálás vagyok az angyalokért, hálás vagyok a csodákért.

A Ló

Az angyalok minden problémámat megoldják. Mindig segítenek az angyalok, amikor kérem őket. Felajánlom a problémáimat, az angyalok segítenek megoldani azokat. Hálát érzek az angyali támogatásért.

A Kecske

Bízom az angyalok erejében. Hiszek az angyalok erejében és segítségében. Mindig történnek velem csodák, amikor bízom az angyalokban. Az angyalok tudják, mi a legjobb nekem. Támogatnak, segítenek engem.

A Majom

Az angyali beavatkozás mindig segít rajtam. Engedem, hogy az angyalok beavatkozzanak az életembe, amikor csak szükséges. Hálás vagyok az angyali beavatkozásért. Az angyalok minden bajtól megmentenek.

A Kakas

Őrangyalom hatékony segítőm. Őrangyalom mindig mellett van. Őrangyalom mindenben segít, és támogat, amikor kérem. Az őrangyalom a legfőbb segítőm. Hálás vagyok az őrangyalomnak.

A Kutya

Az angyalok védőszárnya beborít. Az angyalok megvédenek a bajtól, a problémáktól. Hiszek az angyalokban, hiszen az angyali segítségben. Mindig megvédenek, és óvnak engem az angyalok.

A Disznó

Hálás vagyok az angyalok segítségéért. Köszönöm az angyaloknak a segítséget, a támogatást. Áldásnak érzem az angyali segítséget. Az angyalok mindig velem vannak, amikor csak szükségét érzem.

Exit mobile version