Napi kínai horoszkóp 2019. január 20.: Gondolkodj ma okosan!

nlc | 2019. Január 20.
Gondolkodj ma okosan, megfontoltan! Semmilyen döntés nem lehet olyan fontos, hogy elkapkodd. A kínai horoszkóp bölcsességei pontosan ezért ma különösen hasznosak.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Ma okosan érdemes döntened (iStockphoto)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Készen állok a békességre. Bölcsen közelítek a többiek felé. Okosan törekszem a békére. Ma békét kötök magammal, ma békét kötök a környezetemmel. A békesség a legokosabb döntés ma.

A Bivaly

Büszke vagyok az eredményeimre. Büszkeséggel tölt el mindaz, amit elértem. Elégedett vagyok magammal. Elégedett vagyok az eredményeimmel. Sikeresnek érzem magam. Van mire büszkének lennem.

A Tigris

Könnyedén lehetek egészséges. Mindennap teszek az egészségemért. Okosan döntök, mert az egészség mellett döntök. A legjobbat adom önmagamnak. A legjobbat, a legtöbbet érdemlem. Az egészséget.

A Nyúl

Könnyen regenerálódom. Könnyedén töltöm fel magamat energiával. Mindig megengedem magamnak a pihenést. Okosan gondolkodom, amikor a pihenést választom. Felfrissítem magamat, amikor szükséges.

A Sárkány

A sértettséget békére cserélem. Elengedem a fájdalmat, a sértettséget. Lelkem békéje és nyugalma mellett döntök. Okosan gondolkodom, amikor a békét választom. A jelenre, a békességre összpontosítok.

A Kígyó

Jól vagyok, és ezt mások is észreveszik. Vonzó vagyok, mert boldog vagyok. Jól érzem magamat a bőrömben. Okosan gondolkodom, mert pozitívan tekintek magamra. Szeretem az életemet. Jól vagyok.

A Ló

Bármit megvalósíthatok. Bármit elérhetek az életemben. Mindent képes vagyok megvalósítani, amiben igazán hiszek. Okosan teszek a céljaimért. Okosan valósítok meg mindent, amire vágyom.

A Kecske

Vállalom önmagamat. Mindenkor önmagamat adom. Szeretem és elfogadom magamat. Őszintén megmutatom, aki vagyok. Okosan gondolkodom, amikor felvállalom magamat. Rendben vagyok magammal.

A Majom

Az emberek szívesen vannak velem. Kedvelem az embereket, az emberek is kedvelnek engem. Szeret és elfogad a környezetem. Jó helyen vagyok, jó emberek között vagyok. Szeretem az embereket.

A Kakas

Okosan gondolkodom. Okosan tekintek magamra és a világomra. Minden döntésemet átgondolom. Okosan és jól döntök. Minden helyzetben használom az eszemet. Minden helyzetben megtalálom a megoldást.

A Kutya

Szabadon megvalósíthatom a bőséget. Képes vagyok bőséget teremteni magamnak. Szeretem a pénzt, amelyből egyre több áramlik az életemben. Okosan használom a pénzemet. Okosan élek a bőséggel.

A Disznó

Felfedezem a tehetségemet. Mindennap használom a tehetségemet. Okosan használom a tudásomat. A javamra fordítom a tehetségemet. Ki tudom magam bontakoztatni. Tehetséges vagyok.

Exit mobile version