Napi kínai horoszkóp 2019. január 21.: Lépj be a boldogság világába!

nlc | 2019. Január 21.
A mai napra ugyan rányomja a bélyegét a teljes holdfogyatkozás, ennek ellenére próbáld megtalálni a boldogságot. A kínai horoszkóp átadja a kulcsot, amivel beléphetsz ebbe a csodás világba. Ugye kinyitod a zárat?

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Lépj be a boldogság világába (iStockphoto)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Beléphetek a boldogság világába. Ma pozitívan érzek, gondolkodom és cselekszem. A boldogságot magamban találom. Ma a boldogságot választom. Jó napom lesz. Belépek a boldogság világába.

A Bivaly

A változásokkal együtt teljes az életem. Nyitott vagyok a változásokra. A változások visznek előre az életemben. A változások a fejlődésemet segítik. Boldogan fogadom a változásokat.

A Tigris

Könnyedén választom a legjobbat. Tudom, mi a legjobb nekem. A legjobb mellett döntök, hiszen a legjobbat érdemlem. Boldog vagyok, mert mindenből a legjobbat kapom. Mindig a legjobbat választom.

A Nyúl

Lelkem lángja felmelegíti a környezetemet. Melegséget, boldogságot árasztok magamból. Szeretem az embereket, az emberek is szeretnek engem. Pozitív a kisugárzásom. Boldog és elégedett vagyok.

A Sárkány

Romantikus perceket vonzok életembe. Mindennap csempészek romantikát az életembe. Szeretem a romantikát. Boldoggá tesznek a romantikus pillanatok. Megélem a romantikus és boldog pillanatokat.

A Kígyó

Örömet lelek a munkámban. Szeretem a munkámat. Szívesen végzem a rám bízott feladatokat. A munkám boldogsággal tölt el. Örömforrást jelent a munkám. Boldog vagyok, mert kreatív vagyok. 

A Ló

Megérdemlem a fejlődést. Mindennap lépek előre a fejlődésem útján. Tudom, hogy bármikor dönthetek a fejlődés mellett. Boldoggá tesz, amikor tanulok, változom és fejlődöm. A fejlődés az életem része. 

A Kecske

A megújulás része az életemnek. Tudom, hogy bármikor változtathatok, bármikor megújulhatok. Boldoggá tesz a változás, a megújulás. Inspirálóan hatnak rám az újdonságok. Örömmel élek a lehetőséggel.

A Majom

Hálás vagyok a barátaim támogatásáért. Hálát érzek a barátaimért. Mindig kérhetek támogatást és segítséget a barátaimtól. A valódi barátok mindenkor támogatnak és segítenek engem.

A Kakas

Szeretet vesz körül. Valódi szeretetben élek. Szeretem önmagamat, szeretem a környezetemet. Szeretetemért szeretet a jutalmam. Önzetlenül és őszintén szeretek. Önzetlenül és őszintén szeretnek.

A Kutya

A múltnak nincs hatalma felettem. Örömmel engedem el a múltat. A jelenben élek, a jelen örömére figyelek. A boldogság világát a jelenben találom. A boldogság a jelenben talál rám.

A Disznó

Készen állok a gazdagságra. Nyitott vagyok a bőség energiájára. Szeretem a pénzt, örömmel fogadom a pénzt. Napról napra gazdagabbnak érzem magamat. A gazdagság a lelkem gazdagsága.

Exit mobile version