Napi kínai horoszkóp 2019. január 23.: Ma lehetőség nyílik a boldogságra

nlc | 2019. Január 23.
A boldogságra valójában mindennap lehetőséged nyílik. A szerda most ugyanakkor egészen különleges lehetőségeket kínál, hogy felfigyelj erre az érzésre. Megfogadod a kínai horoszkóp javaslatait?

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Légy ma mindennél boldogabb (iStockphoto)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Testem öngyógyító ereje hatalmas. Boldog vagyok, mert egészséges vagyok. Szeretettel tekintek magamra, szeretettel tekintek a testemre. Az egészséget választom. Meggyógyítom magamat.

A Bivaly

Mindennap van lehetőség a boldogságra. Minden nap lehetőséget kínál a boldogságra. A boldogságot, az örömet választom az életemben. Minden napban találok valami boldogítót és örömtelit.

A Tigris

Szeretem magamat. Szeretem, amit a tükörben látok. Jól érzem magamat testileg és lelkileg. Elfogadom és tisztelem magamat. Boldog vagyok, mert jól vagyok. Boldoggá tesz az elfogadás, a szeretet.

A Nyúl

Vállamból kiengedem a feszültséget. Elengedem, ellazítom magamat. Laza vagyok és kiegyensúlyozott. Jól érzem magamat a testemben. Mindennap lazítok, mindennap elengedem magamból a feszültséget.

A Sárkány

Bármilyen helyzetet könnyedén megoldok. Minden helyzetben meglátom a megoldást. Kreatívan oldom meg a problémákat. Könnyedén megtalálom a legjobb megoldást. Boldog vagyok, mert boldogulok.

A Kígyó

Minden helyzet értem van. Minden helyzet engem tanít. Minden helyzetnek köszönhetően fejlődöm és változom. Boldog vagyok, mert a sorsomat járom. Mindennap fejlődöm, és tanulok.

A Ló

Szabadjára engedem a kreativitásomat. Mindennap megtudom mutatni a tehetségemet. Olyan munkát végzek, amelyben kreatív lehetek. Boldog vagyok, amikor kreatív feladatokat végzek.

A Kecske

Megérdemlem a mesébe illő életet. Megérdemlem a jólétet. Megérdemlem a boldogságot. Mindennap a boldogságot választom. Minden napra örömmel tekintek. Mesébe illő, boldog az életem.

A Majom

A szeretet mindent megold. Szeretettel bármit elérhetek. A szeretet minden problémára megoldást kínál. Szeretetben élek. Szeretettel oldom meg a problémákat. Szeretettel tekintek magamra és a körülöttem élőkre.

A Kakas

Érzelmeim mindig irányt mutatnak. Tudom, mikor kövessem az érzelmeimet. Az érzelmeim, a megérzéseim mindenkor a jó irányba visznek engem. Figyelek a megérzésekre. Figyelek magamra.

A Kutya

Mindenre van elég pénzem. Mindig van annyi pénzem, amennyire szükségem van. Szeretem a pénzt, áramlik hozzám a pénz. Mindig teremtek magamnak annyi pénzt, amennyi elég nekem.

A Disznó

Örömmel tapasztalom meg az egészséget. Tudatosan figyelek magamra. A legjobbat adom magamnak. Megérdemlem az egészséget. Mindenkor az egészség mellett döntök. Ettől vagyok boldog.

Exit mobile version