Napi kínai horoszkóp 2019. január 24.: Megérdemled az igaz szerelmet

nlc | 2019. Január 24.
Megérdemled az igaz szerelmet. Valójában nem is kellene kevesebbel beérned. Nyisd meg magad a valódi érzéseknek. A kínai horoszkóp pozitív gondolatai ma ebben támogatnak téged.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Megérdemled az igaz szerelmet (iStockphoto)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

A nyugalom szigetévé alakítom az otthonomat. Békében, örömben, nyugalomban élek. Megérdemlem a harmóniát. Elfogadom az igaz szerelmet. Nyugalmat, békét, elégedettséget sugárzok magamból.

A Bivaly

Egyre jobban érzem magam. Minden nappal egyre több a lehetőségem. Minden nappal és mindenhogyan egyre jobban vagyok. Boldognak, elégedettnek érzem  magamat. Teljes az életem.

A Tigris

Örömforrásokkal veszem körül magamat. Minden nap teszek önmagamért. Minden nap olyasmivel is foglalkozom, amit igazán szeretek. Bőven találok örömforrást az életemben. Jól vagyok. Boldogan élek.

A Nyúl

Pozitív energiák lépnek életembe. Pozitívan gondolkodom, pozitívan érzek és cselekszem. Magamhoz vonzom a pozitív energiákat. Örömteli és boldog az életem. Szeretetben, harmóniában élek.

A Sárkány

Köszönetet mondok a családomért. Hálás vagyok a családomért. Szeretetben élek. Boldog a családom, boldog az életem. A nekem rendelt társsal élek. Elégedett és hálás vagyok a családomért, az életemért.

A Kígyó

Ítéletek nélkül élem az életemet. Sosem ítélkezem. A jót látom a többiekben. A jóra figyelek magamban. Elfogadom magamat, elfogadom a többieket. Szeretettel tekintek magamra, szeretettel figyelek a többiekre.

A Ló

Megtanulok szeretettel élni. Mindennap erősítem magamban a szeretet érzését. Szeretem és elfogadom magamat. Szeretettel élem az életemet. Minden napom egyre boldogabb, mert szeretetben élek.

A Kecske

Megtalálom saját világom középpontját. Egységben, egyensúlyban, harmóniában vagyok önmagammal. Jól érzem magamat. Boldog és elégedett vagyok. A legjobb helyen vagyok. Önmagam vagyok.

A Majom

Megérdemlem a harmonikus párkapcsolatot. Megérdemlem a boldogságot. Megnyitom a szívemet az igaz szerelemnek. Megnyitom önmagamat a boldogságnak. Életemben vonzom a valódi szerelmet.

A Kakas

Szabadon választhatom a boldogságot. Ma a boldogság mellett döntök. Mindennap törekszem a boldogság érzésére. Mindennap teszek önmagamért, mindennap teszek a boldogságomért. 

A Kutya

Szeretettel gondolok csekkjeimre. Örömmel fizetem be a csekkeket. Szeretem a pénzt. Szívesen fogadom és szívesen költöm el a pénzt. Az öröm érzése megsokszorozza a pénzemet. 

A Disznó

Koncentrációmmal elősegítem a sikereimet. A céljaimra figyelek. Mindennap teszek a céljaimért. Minden nappal közelebb érek a sikerhez. Sikeres, boldog, elégedett vagyok.

Exit mobile version