Napi kínai horoszkóp 2019. január 26.: Amiről lemondasz, visszatér hozzád

nlc | 2019. Január 26.
Amiről ma lemondasz, később visszatér hozzád. Amihez ma nem ragaszkodsz, később megkapod. Vajon miről tudsz lemondani, mi az, amit el kéne engedned? A kínai horoszkóp segít a válaszban.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Visszatér hozzád minden, amiről lemondasz (iStockphoto)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Hálás vagyok azért, amim van. Hálát érzek az életemért. Semmihez sem ragaszkodok, bármiről le tudok mondani. Minden, amit elengedek, visszatér hozzám. Mindenért hálás vagyok, amit az élettől kapok.

A Bivaly

Megengedem a világnak, hogy jó legyen. Megengedem magamnak a jót. Csak a jóhoz ragaszkodom. Minden mást elengedek az életemből. Megérdemlem a jót, megérdemlem a boldogságot.

A Tigris

Amiről lemondok, az visszatér az életembe. Minden, amit el tudok engedni, visszatér hozzám. Semmihez sem ragaszkodom. Engedem áramlani az energiát az életemben. Ami az enyém, úgyis megkapom.

A Nyúl

Boldogan megoldom a feladatokat. Bizakodással tekintek a jövőmre. Mindig tudom, hogyan oldjam meg a problémákat. Mindenkor megtalálom a legjobb megoldást. Hiszek önmagamban, hiszek a képességeimben.

A Sárkány

Egyre több pénz találja meg az utat hozzám. Hagyom a pénzt áramolni. Nem ragaszkodom a pénzhez, ezért az mindig visszatér hozzám. Bőségben, boldogságban élek. Jóban vagyok a pénzzel.

A Kígyó

Öröm és boldogság tölti meg a munkámat. Örömmel és boldogan végzem a rám bízott feladatokat. Szeretem a munkámat. Szeretem a munkahelyemet. Munkámért bőségesen megfizetnek.

A Ló

A lakásom békés és meleg kuckó. Otthonom a nyugalom szigete. Szívesen töltöm az időmet az otthonomban. Békére, nyugalomra, melegségre találok otthon. Szeretek otthon lenni.

A Kecske

Mindennap szánok időt a szeretetre. A szeretetre mindenkor jut időm. Mindennap kimutatom a szeretetemet. Szeretem magamat, szeretem a családomat. Szívesen töltöm az időmet a családommal.

A Majom

Minden elvárásom gyorsan teljesül. Könnyedén valóra váltom a vágyaimat. Mindent megkapok, amire igazán szükségem van. Semmihez sem ragaszkodom. Ami valóban az enyém, azt úgy is megkapom.

A Kakas

Tudatosan irányítom az életemet. Tudatosan élek és cselekszem. Minden napom lehetőség a tudatosságra. Szeretem az életemet. Örömmel élek a lehetőségekkel. Minden megkapok, amihez nem ragaszkodom.

A Kutya

Minden tevékenységemet átjárja az ihlet. Folyamatosan kapom az inspirációkat. Tudom, mit és hogyan tegyek az életemben. Mindenkor jól döntök. Mindenkor figyelek a megérzésekre.

A Disznó

Minden változást belülről indítok. Először mindig magamban változtatok. Szívesen változtatok. Semmihez sem ragaszkodom. Amikor változást szeretnék, magamon változtatok. Elengedem a rosszat, befogadom a jót.

Exit mobile version