Napi kínai horoszkóp 2019. január 27.: Pénzáldás érkezik

nlc | 2019. Január 27.
Pénzáldás érkezik. Pénz és áldás érkezik. Meg tudod nyitni magadat a pénz energiájának? El tudod fogadni az égiek áldását? A kínai horoszkóp ma ebben támogat téged.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Pénzáldás érkezik… (iStockphoto)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Pénzáldás érkezik életembe. Megnyitom magamat a pénz energiájának. Szeretem a pénzt, magamhoz vonzom a pénzt. Szeretettel bánok a pénzzel. Örömmel fogadom, örömmel költöm el.

A Bivaly

Felismerem lelki társamat, ő is megismer engem. Lelki társammal egymásra találunk. Áldásnak érzem a lelki társamat. Boldog vagyok, boldog az életünk. Megérdemlem a lelki társamat, ő is megérdemel engem.

A Tigris

Könnyedén alkalmazkodom a változásokhoz. Szívesen változom, szívesen változtatok. Szeretem a változásokat. Áldást hoznak a változások az életembe. A változások segítenek, a változások előre visznek.

A Nyúl

Jóra cserélem a rosszat. Minden rosszat jóra változtatok az életemben. Elengedek minden negatív gondolatot, érzést, és pozitívakra cserélem. Megszabadulok a rossztól, és csupa jó dolgok történnek velem.

A Sárkány

Megérdemlem a szerelmet. Megnyitom a szívemet a szerelemnek. Áldást kapok a szerelemre. Elfogadom a valódi szerelmet. Összehoz az élet a nekem rendelt társsal. Megélem az igaz szerelmet.

A Kígyó

Az univerzum válaszol a kérdéseimre. Megértem az univerzum jelzéseit. Minden kérdésemre megkapom és megértem a választ. A velem történő események válaszolnak a kérdéseimre.

A Ló

Szeretettel gyógyítom a gyerekkori sérelmeimet. Szeretettel fordulok önmagam felé. Szeretettel viselem gondját a belső gyermekemnek. A jelenben élek. A jelenben egészséges és boldog vagyok.

A Kecske

A jelen pillanat csodálatos. Csodás az életem. Áldottnak érzem magamat. A jelen pillanatban élek. Megélem a jelen pillanat örömeit. A jelenben béke és boldogság van. Észreveszem az élet örömeit.

A Majom

Összehangolom a bőséget, a szerencsét és a szerelmet. Bőségben, boldogságban, békében élek. Szerencsés vagyok. Áldásban részesülök. Hálát érzek az életemért. Megérdemlem a szerencsét, a bőséget, a szerelmet.

A Kakas

Boldog lehetek már ebben a pillanatban is. Boldog vagyok. Boldog az életem. A boldogságot, az örömet választom. Békével, boldogsággal töltöm fel a lelkem. Áldást kapok a boldogságra. Örömmel fogadom.

A Kutya

Előttem az út a boldogságba vezet. Követem a boldogságom útját. A boldogság útján járok minden nap. Megérdemlem a valódi boldogságot. Örömet találok a lelkemben. Örömet találok az életemben.

A Disznó

Alanyi jogon jár nekem a boldogság. Megérdemlem a felhőtlen örömet. Megérdemlem a boldogságot. Megnyitom a szívemet, a lelkemet a boldogságnak. Megtalálom magamban a boldogságot.

Exit mobile version