Napi kínai horoszkóp 2019. január 29.: A nyugalom sikert hoz

nlc | 2019. Január 29.
A türelem rózsát terem. Vagyis a türelem, a nyugalom végre meghozza a maga jutalmát: a sikert. Amiben igazán hittél, amivel kapcsolatosan igazán türelmes voltál, a kínai horoszkóp szerint végre beérik.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

A türelem, a nyugalom meghozza a sikert (iStockphoto)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Pénzügyeim egyre jobban alakulnak. Minden nappal egyre elégedettebb vagyok a pénzemmel. Egyensúlyban, harmóniában vagyok a pénzzel. Tudok a pénzzel bánni, egyre több van belőle.

A Bivaly

Szeretetet érdemlek. Szeretem magamat. Szeretem a többieket. Örömmel adok szeretetet, elfogadom a többiek szeretetét. Megérdemlem, hogy szeretetben éljek. Az életem a szeretetről, a békéről szól.

A Tigris

Velem született önbizalmam kiteljesedik. Hiszek önmagamban, hiszek a lehetőségeimben. Egészséges önbizalommal tekintek magamra. Magabiztos és határozott vagyok. Tudom, mit akarok elérni az életemben. 

A Nyúl

Békét hívok az életembe. A békére törekszem minden nap. A nyugalom az életem része. Nyugalomban, békében boldogságban élek. Megérdemlem a békét, megérdemlem a boldogságot.

A Sárkány

Magam vagyok az egészség, a teljesség. Mindennap teszek önmagamért. Teljesnek, egésznek érzem magamat. Tudatosan figyelek az egészségemre. Fontos vagyok magamnak. Fontos az egészségem.

A Kígyó

Tudom, hogy elég pénz áll rendelkezésemre. Mindenkor van annyi pénzem, amennyire szükségem van. Mindig van elég pénzem. Magamhoz vonzom a pénzt. Szeretettel használom a pénzt.

A Ló

Bízom a családomban, bízom a barátaimban. Megbízható, kedves emberek vesznek körül. Bízom önmagamban, bízom a többiekben. Bizalmam bizalomra talál. Tudom, kiben bízhatok meg. 

A Kecske

Elégedettséget érzek minden jól sikerült feladatom után. Elégedetté tesz a siker érzése. Büszke vagyok magamra, büszke vagyok a teljesítményemre. Megérdemlem az elégedettség, a siker érzését.

A Majom

Az univerzum elvezet az ideális társamhoz. Figyelek az univerzum jeleire. Követem a jeleket, amelyek ideális páromhoz vezetnek. Ideális párommal egységet alkotok. Boldog vagyok, mert az ideális párommal élhetek.

A Kakas

Nyugodtan végzem a munkámat, nyugalmam sikert szül. Harmóniában élek magammal, harmóniában élek a környezetemmel. A béke, a türelem a sikerhez vezet. Mindent megkapok a maga idejében.

A Kutya

Minden tettemet harmónia vezérli. Szívből és örömmel cselekszem. Szeretem a rám bízott feladatokat. Örömmel végzem a munkámat. A harmónia része az életemnek. Nyugalomban, boldogságban, harmóniában élek.

A Disznó

Egész életemet áthatja az egészség. Az egészség a legdrágább kincsem. Vigyázok magamra, vigyázok az egészségemre. Mindenkor az egészséget választom. Szeretem magamat. Jól érzem magamat a bőrömben.

Exit mobile version