Napi kínai horoszkóp 2019. január 30.: Erősebb vagy, mint tegnap

nlc | 2019. Január 30.
Ma erősebb vagy, mint tegnap voltál. Holnap erősebb leszel lélekben, mint ahogyan ma érzed magadat. A kínai horoszkóp szerint minden egyes nappal közelebb kerülsz önmagadhoz, a harmóniához.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Ma erősebb vagy, mint tegnap (iStockphoto)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Egészségem megingathatatlan. Tudatosan figyelek magamra, tudatosan figyelek az egészségemre. Ma jobban vagyok, mint tegnap. A legjobbat adom magamnak. Mindenkor az egészséget választom.

A Bivaly

Belső harmóniám másokban tükröződik vissza. Meglátom a szépet, a jót a többiekben. Harmóniában élek magammal, harmóniában élek a többiekkel. Ma még jobban érzem magamat, mint tegnap.

A Tigris

Arra a feladatra összpontosítok, amelyiket végzem. Képes vagyok a feladatomra koncentrálni. Ma hatékonyabban dolgozom, mint tegnap. Ma a munkámra figyelek. Örömmel végzem a rám bízott feladatokat.

A Nyúl

Hosszú, boldog életre készülök. A legjobbat adom magamnak. Ma jobban érzem magamat, mint tegnap. Minden nappal egyre boldogabb vagyok. Vigyázok magamra, hiszen hosszú élet vár rám.

A Sárkány

Dönthetek az egészség mellett. Dönthetek a boldogság mellett. Dönthetek amellett, hogy ma jobban érzem magamat. Az egészség mellett döntök. A boldogságot választom. Ma igazán jól érzem magamat.

A Kígyó

Erősebb vagyok, mint tegnap. Jobban érzem magamat, mint tegnap. Minden nappal egyre több a lehetőségem. Minden nappal egyre erősebb vagyok lélekben. Minden nappal egyre jobban és jobban vagyok.

A Ló

Harmóniában telnek a napjaim. Harmóniában, boldogságban élek. Körbevesz a harmónia. Harmóniában vagyok magammal, harmóniában vagyok a környezetemmel. Ma jobban érzem magamat, mint tegnap.

A Kecske

Sejtjeim egészségesek. Minden nappal egyre jobban érzem magamat. Egészségben, boldogságban élek. Mindenkor az egészséget választom. Figyelek magamra. A legjobbat adom magamnak. Megérdemlem, hogy jól legyek.

A Majom

Szeretettel hálálom meg a világ jóságát. Szeretettel tekintek a többiekre. Szeretem a környezetemet, szeretem a világomat. Mindennap körbevesz a szeretet. Mindennap szeretetben élek.

A Kakas

Mindent megadok a szeretteimnek, amire szükségük van. Szeretetet adok a szeretteimnek. Önzetlen vagyok a szeretteimmel. Jól érzem magamat a szeretteim körében. Hálás vagyok a szeretteimért.

A Kutya

A szeretet végtelen, a szeretet hatalom. Mindig jut a szeretetből. Szeretem magamat, szeretem a többieket. Szeretettel bármit elérhetek. Mindenre megoldás a szeretet. Boldog vagyok, mert szeretetben élek.

A Disznó

A bőség angyalai segítenek nekem. Minden nappal egyre több a pénzem. Bármikor kérhetem az angyali segítséget, amikor pénzre van szükségem. Az angyalok mindennap segítenek nekem. Hiszek az angyalokban.

Exit mobile version