Napi kínai horoszkóp 2019. június 21. – Nyári napforduló: a napfény ünnepe a mai

nlc | 2019. Június 21.
Június 21-e minden évben különleges napnak számít. Az északi félgömbön általában erre a napra esik a nyári napforduló. Ilyenkor a leghosszabb a nappal, és a legrövidebb az éjszaka. A kínai horoszkóp szerint is fontos nap a mai...

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

A nyári napforduló a leghosszabb nappal és a legrövidebb éjszaka ünnepe (iStock)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Kifogások helyett cselekszem. A lehetőségeket keresem. A nyári napforduló tökéletes időpont a változtatásra, a cselekvésre. Ma megvalósíthatom a céljaimat. Ma elérem, amit igazán szeretnék.

A Bivaly

Belső békém az életem minden területén segít. Minden helyzetben nyugodt maradok. A nyári napforduló a legjobb időpont a meditációhoz. Ma elképzelem és megvalósítom, amit igazán szeretnék.

A Tigris

Jól érzem magam a testemben. Szeretem magamat, szeretem a testemet. Egészséges és boldog vagyok. Örömmel tekintek a mai napra. Megélem a valódi örömet és boldogságot.

A Nyúl

Szívembe engedem a napfényt. Megnyitom magamat az élet örömeinek. Érzem a nyári napforduló különleges energiáját. Ma örömmel, boldogsággal töltöm meg a lelkemet. Csodás a mai napom.

A Sárkány

Amiről lemondok, visszatér az életembe. Minden, amit el tudok engedni, visszatér hozzám. Mindent visszakapok az élettől, amit el tudok engedni. Ami az enyém, történjen bármi, az enyém marad.

A Kígyó

Megbocsátásra cserélem a sértettséget. Elengedem a fájdalmat, elengedem a sérelmeket. Ma könnyen megbocsátok. Ma élek a megbocsátás erejével. Új időszámítás kezdődik az életemben. Nagylelkű és megbocsátó vagyok.

A Ló

Elengedem a félelmeimet. Elengedem a múltat, elengedem a negatív gondolatok, érzelmeket. A félelmeket ma örömre, boldogságra cserélem. A nyári napforduló energiával, szeretettel tölti fel a lelkem.

A Kecske

Szabad utat nyitok a jó dolgoknak. Örömet, boldogságot, csupa jót engedek az életembe. Ma nyitott vagyok minden jóra. Ma örömmel fogadom az élet ajándékait. Ma új időszak kezdődik az életemben.

A Majom

Mindennap egyel több pozitív gondolat születik bennem. Minden nap új lehetőségeket kínál. Napról napra egyre jobb és jobb az életem. Pozitívan gondolkodom, érzek és cselekszem.

A Kakas

Megbízom az életben, és rábízom magamat. Tudom, hogy a legjobb dolgok történnek velem. Minden esemény engem támogat. Minden történésből tanulok és fejlődöm. Ragyogó a mai napom. Bízom magamban. 

A Kutya

A legfontosabb eszközöm a szeretet. Szeretettel bármit elérhetek. A nyári napfordulón a szeretet energiájával töltöm meg a lelkemet. Szeretem és elfogadom magamat. Szeretem a környezetemet.

A Disznó

Jól vagyok, mert jó irányban változom. Minden nappal és mindenhogyan egyre jobban és jobban érzem magamat. Változom és változtatok. A nyári napforduló tökéletes lehetőség az új kezdethez.

Exit mobile version