Napi kínai horoszkóp 2019. december 25. – Szeretetszál köt össze ma mindenkivel

nlc | 2019. December 25.
Szeretetszál köt össze mindenkivel. Karácsony első napján talán még intenzívebbek ezek az érzések mindenkiben. A kínai horoszkóp szerint gondolatban küldj ma szeretet, és figyeld, milyen sokat kapsz vissza...

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Szeretetszál kapcsol össze mindenkivel (iStock)

Ez a mai napi mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Harmóniában élek a családommal. Boldogság és szeretet köt össze a családommal. Szeretet küldök ma mindenkinek. Szeretetemmel bármit elérhetek. Békében élek a családommal.

A Bivaly

Szeretteimet boldoggá teszi, ha megvalósítom az álmaimat. Őszintén szeretjük egymást a családomban. Őszintén örülünk egymás sikerének. Karácsonykor őszintén öleljük meg egymást.

A Tigris

Szeretetszál kapcsol a szerelmemhez. Érzem a párom rezdülését. Tudom, hogy szeret engem. A szeretet áramlik közöttem és a párom között. Hálát érzek a szeretetért, amiben élhetek.

A Nyúl

Minden este beszélek a szeretetemről a páromnak. Ki tudom mutatni, mennyire szeretem a páromat. Boldog vagyok a párom mellett. Karácsonykor őszintén fejezem ki az iránta érzett szeretetemet.

A Sárkány

A spirituális fejlődés fontos számomra. Napról napra tudatosabban élek. Hiszek a szeretet erejében. Ma mindenkinek szeretetet küldök. Egyre bölcsebb és elégedettebb vagyok.

A Kígyó

Testalkatom életemről mesél, a gondolataimmal megváltoztathatom. Jól érzem magamat a bőrömben. Szeretem magamat, szeretem, akit a tükörben látok. Egészséges, teljes és boldog vagyok.

A Ló

A szerelem jelen van életem valóságában. Boldogságban, harmóniában élek a párommal. Őszinte szerelem a miénk. Megérdemlem a párom, párom is megérdemel engem. Hálás vagyok a szeretetéért.

A Kecske

Egészségessé teszem magam. Figyelek a testemre, a lelki egészségemre. Szépnek látom magamat. Szeretetet küldök minden sejtemnek. Árad belőlem a pozitív energia. Jóban vagyok magammal.

A Majom

Nyomtalanul eltűnnek a félelmeim. Karácsonykor is biztonságban vagyok. Nincs mitől félnem, nincs mitől aggódnom. Szeretetben, békében és boldogságban élek. Mindenem megvan, amire csak vágyom.

A Kakas

A jómód és a boldogság jól megfér együtt. Hálás vagyok a bőségért. Valódi szeretetben élek. Gazdagnak érzem magamat. Mindenből van elég az életemben. Pénzből, szeretetből jut nekem bőven.

A Kutya

Megőrzöm a nyugalmamat minden helyzetben. Békében élek magammal és a környezetemmel. Minden helyzetben a nyugalmat, a harmóniát választom. Karácsonykor szeretetet sugárzok mindenkinek.

A Disznó

Szeretetet küldök minden családtagomnak. Szeretetet kapok mindenkitől. Karácsonykor a szeretetre figyelek. Tudom, hogy szeretettel bármit elérhetek. Igazán boldog az életem.

Exit mobile version