4 csillagjegy, akikkel sose vitatkozz

nlc | 2019. December 27.
Sosem jó összezörrenések tanújának lenni. Az asztrológia szerint, ha bizonyos csillagjegyekkel vitába szállsz, azt megbánod. Íme azok a csillagjegyek, akikkel jobb, ha sosem konfrontálódsz vagy vitatkozol, mert mindig alulmaradsz majd, még akkor is, ha neked van igazad! De ha te is köztük vagy, biztosan eljön a pillanat, amikor úgy érzed, büszke lehetsz arra, hogy mindig tied az utolsó szó.

Ikrek

Az Ikrek jegy szülöttei imádnak szerettük segítségére sietni kényelmetlen szituációban. Azt hiszik, az a feladatuk, hogy jót tegyenek és hasznosak legyenek minden körülöttük lévő számára, még akkor is, ha nem kellene. Kíváncsinak tűnnek, mert a boldogság közelében akarnak lenni. Ha megtudják, hogy valami történik a hátuk mögött, seperc alatt megmutatják rossz oldalukat, és ha vitázol velük, abból semmi jó nem sül majd ki.

pexels.com

Oroszlán

A tévedés nem az Oroszlánok jellemzője. A csillagjegyek közül ők a legegocentrikusabbak, akik szeretnek kérkedni és úgy tűnik, mindig igazuk van.  Jó előre meg kell tervezned az érvelésed menetét, mielőtt konfrontálódsz velük, mivel nem lesz következő esélyed a vitára. Manipulálják a szavaidat és bolonddá tesznek a vádjaiddal. Senkinek sem adnak esélyt arra, hogy ujjal mutogassanak rájuk és ez úgy tűnik, működik is, mivel úgy jön le, hogy ők azok, akikkel sosem lehet vitázni.

Szűz

A Szüzek perfekcionizmusa mindenben megjelenik, akármit tesznek is, de az igazság messze esik a valóságtól. Bőven van mondanivalójuk, különösen az érzelmeikről, és nem fogják vissza haragjukat, ha eljött a gonoszság ideje. Utálják, ha ők veszítenek a vitában, és mindent el is követnek azért, hogy erre ne kerüljön sor.  Másrészt úgy gondolják, jobban ismernek önmagadnál. Ezért, ha velük vitázol, az olyan, mintha a saját sírodat ásnád.

Mérleg

A Mérlegek a nyugalom szigete. Veszíteni fogsz a velük folytatott vitában csupán csak azért, mert olyan túlélő stratégiájuk van, melyet követve nem fedik fel teljes erejüket, és ez passzív-agresszívvé teszi őket. Senki sem tud velük vitába szállni, mert a végén mindig ők győznek. A velük való vitából sosem jöhetsz ki győztesen, mert mindent, amit nekik mondasz, nemcsak hogy elfogadnak, de még be is bizonyítják, hogy vitára sem méltó.

Exit mobile version