Ezek a csillagjegyek szeretnek feltétel nélkül

nlc | 2019. December 30.
Párválasztás előtt állsz? Ezt a szempontot se hagyd figyelmen kívül!

Ha feltétel nélküli szeretetre vágysz, szerezz egy kutyát! A legtöbb ember ugyanis természeténél fogva önző és képtelen a feltétel nélküli szeretetre. Az asztrológia azonban tud néhány csillagjegyet, amelyek szülöttei képesek az ilyen fokú szeretetre.

Bika

A Bikákat a szerelem élteti, és néha abba is halnak bele. Imádnak szeretni, a szerelem miatt kelnek fel reggel az ágyból. Noha ellentétnek tűnhet, hogy egy nagy, hatalmas, gyakran birtokló Bika feltétlenül képes szeretni, nézzük meg a Bika egyik legfontosabb személyiségjegyét: a makacsságot.

Ez a makacsság kényszeríti a Bikát mélyen és feltétel nélkül szeretni. Szinte olyan, mintha dacból szeretne.

Rák

Mivel a Rákok közismerten rendkívül érzékenyek, a szerelem vonatkozásában néha visszahúzódónak tűnhetnek, mégsem ez a helyzet. Bár a Rákok reménytelenül romantikusak, mindent feltétel nélkül szeretnek, amijük van.

Viszont a Bikákkal ellentétben a Rákok nem „őrülnek meg”, és simán elhagynak előbb, mint hogy kitennéd a szűrüket. Igaz, akkor is feltétel nélkül szeretni fognak, de csak a távolból.

Más és mást jelent a csillagjegyeknek a szerelem (Fotó: iStock)

Nyilas

Hogy miért került a Nyilas csillagjegy a feltétel nélkül szeretők közé? Mert bennük egyenlő részben van meg az optimizmus és a kockázatvállalás. Mindkét vonás rendkívül fontos ahhoz, hogy valaki feltétel nélkül szeressen.

Amikor rosszra fordulnak a dolgok a szerelemben, a Nyilas képes a dolgok pozitív oldalát nézni. Ha úgy tűnik, hogy valami veszélyezteti a szerelmet, a Nyilasoktól merész lépésre számíthatsz. És a Nyilas az, aki a szeretet megtartásán is dolgozik.

Halak

Amikor a szerelemről van szó, a Halak jegyűek igazi szeretetgombócok. Számukra a szerelem nemcsak romantikus érzéseket, hanem plátói szerelmet is jelenthet. Annyira tele vannak szeretettel, törődéssel és együttérzéssel mások felé, hogy maguknak alig marad valami.

Jellemző rájuk, hogy akkor sem fordítanak hátat a másiknak, amikor pedig jobban tennék, ha hátat fordítanának és menekülnének.

Szűz

Ami a Szűz csillagjegyűeket belekényszeríti a feltétel nélküli szeretetbe, az az, hogy nem tudják, hogyan engedjék el magukat. Amíg a Halak körülölelnek, és képesek elnyomni a büszkeségüket, amikor szükségük van rá, a Szűz a szeretet csapdájába esik.

Hasonlóan a Halakhoz, ez nem olyan jó a Szűz jegyűek számára, de szuper azoknak, akiket a Szűz szeret. A Szűz időről időre meg fog bocsátani neked, mert nem tehet mást.

Exit mobile version