nlc.hu
Horoszkóp

3 csillagjegynek szerelmet hoz az év vége

3 csillagjegy, akiknek szerelmet hoz az év vége

Nem kell tovább várakoznod, minden ehhez a ponthoz vezetett.

Tavaly szilveszterkor az volt az újévi fogadalmad, hogy idén végre nem szingliként zárod az évet? Ráadásul mindent megtettél már akkor este annak érdekében, hogy ez be is teljesüljön? Tudod, az asztal alatt vártad az éjfélt, és megettél 12 darab szőlőt, meg miegymás… Ezek után abszolút joggal várod a Nagy Ő-t. És bár lehet, hogy egyelőre sehol semmi, kár aggódni. Még hátravan majdnem a negyede. És ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol, a dolgok még csak most fognak beindulni!

Vízöntő

Az év utolsó negyedében rendesen elkezdenek felpezsegni a dolgok romantikus fronton. Olyan lehetőségeket fogsz kapni, melyek következtében nem csak egy potenciális új kapcsolattal, de egyenesen a lelki társaddal fogsz megismerkedni. Sugárzik belőled az önbizalom és mágnesszerűen fogsz vonzani mindenkit. De miután pontosan tudod, mit akarsz (az elmúlt időszak után ez nem is csoda!), ezért csakis az igaz szerelem fogja igazán felkelteni a te érdeklődésed. Légy türelemmel, ez egy megtörhetetlen kapocs lesz.

Bridget Jones naplója

Jelenet a Bridget Jones naplójából (Fotó: Miramax / Universal / Collection ChristopheL via AFP)

Mérleg

2023 abszolút a te éved! Azt eddig is érezted, hogy valami van a levegőben, hiszen minden eddiginél pörgősebb a társasági életed. Mindez azonban az év végére fog igazán manifesztálódni: találkozni fogsz valakivel, aki tökéletesen kiegészít. Olyan személyben fogod megtalálni a nagy szerelmet, akivel harmóniában fogtok létezni, egyenrangú partnerekként. Mély kötődést fogsz kialakítani vele szinte már az első pillanatban, ami idővel egyre inkább kivirágzik majd.

Skorpió

Eddig a szenvedély határozta meg az éved, most azonban a mélyebb érzelmi kapcsolatok kialakítása lesz terítéken. Bár úgy járkáltak a potenciális jelöltek az életedben az utóbbi hónapokban, mintha csak egy forgóajtó lenne a szerelem, ez végre megszűnik. Nincs több csalódás, nincs több „majdnem”. Tudjuk, hogy ezek után nehéz lesz, de ha megnyílsz és megmutatod a sebezhető éned, olyan ember fogja ezt látni, aki értékeli mindazt, ami te vagy. És nem megy sehova.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top