nlc.hu
Horoszkóp

Kompatibilis csillagjegyek a Skorpióval

Csillagjegyek, akik tökéletesen együttműködnek az ágyban a Skorpióval

A Skorpiók érzéki lények, akik általában nyitottak bármire a hálószobában.

A Skorpiók a szex megszállottjai. Íme 3 csillagjegy, amely a leginkább kompatibilis a Skorpióval az ágyban.

Skorpió csillagjegy szülöttei

Fotó: Getty Images

Bika

A Skorpió és a Bika kielégítő szexuális kapcsolatot mutatnak, mert kielégítik egymás érzelmi szükségleteit. Mindketten fantasztikusak az ágyban, és a Bika-Skorpió szexuális kompatibilitás az egyik legismertebb a csillagjegyek között. Ennek a párnak nem okoz gondot a kapcsolatteremtés fizikai szinten, mert érzékiek, akik összhangban vannak természetükkel is.

Halak

A Skorpiónak és a Halaknak nem okoz gondot a szexuális kapcsolatteremtés, mert mindketten vízjegyek. A Skorpió és a Halak romantikusan és szenvedélyesen szerelmesek. Érzelmileg is egy húron pendülnek. Ez azt jelenti, hogy mind fizikailag, mind szellemileg kiegészítik egymást. A kapcsolatuk virágozni fog, mert természetükben rendkívül hasonlóak.

Rák

A Skorpió napjegynek és a Rák napjegynek nagyon intenzív szexuális és intim kapcsolata lesz. A Skorpió tüzes és szenvedélyes szerető. Mindazonáltal gyengédek Rák társukkal. Megismerik partnerük igényeit, amelyek közül az egyik legfontosabb a biztonságérzet.

via

(Nyitókép: Jacobs Stock Photography Ltd/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top