nlc.hu
Horoszkóp

3 csillagjegyre szörnyen hat a telihold

Álmatlan éjszaka várhat rád, ha Rák, Skorpió, vagy Oroszlán a csillagjegyed

A telihold alatt, és az azt megelőző napokban is sokan tapasztalnak álmatlan, vagy éppen rémálmokkal teli éjszakát. Ez a három csillagjegy szinte minden hónapban megéli ezt.

A telihold hatása sokakat gyötör, de vannak olyan szerencsések, akik ezt előnyükre tudják fordítani. Ha megfigyeled, milyen hatással van rád a telihold: kreatívabb vagy, de fáradékonyabb, vagy épp energikusabb, de kevésbé tudsz koncentrálni, tökéletesen tudsz tervezni ezekkel a napokkal is.
Ilyenkor érdemes beiktatni telihold meditációt az életedbe, vagy feltölteni a fontos ásványaidat. Egyes nők menstruációs ciklusa pontos összhangban van a 28 napos holdciklussal, ők is remekül tudnak időzíteni, számolni a holdnaptár segítségével. De mi történik a három, teliholdra érzékeny csillagjeggyel?

telihold madárral

Fotó: Unsplash

Rák: teljesen a Hold hatása alatt

Az uralkodó bolygója a Hold, nem csoda, ha ilyen nagy hatással van rá. Teliholdhoz közeledve felerősödik az önbizalma, empátiája, és harmóniában érzi magát a világgal: ilyenkor találkozhatsz a legkedvesebb énjével. Viszont a megelőző napokban kifordul magából, ingerlékennyé, hisztérikussá válik, amihez a kialvatlanság csak hozzátesz. Néhány kristály segít kipihennie magát.

Skorpió: felerősödő érzelmek csapdája

A szenvedélyes és érzelemtől fűtött Skorpió erőteljesebb szexuális vágyat érez teliholdkor, mint bármikor máskor. Az is lehet, hogy ilyenkor talál rá a nagy szerelemre, mert kifinomult érzékelése könnyebben vezeti a megfelelő társhoz. A teliholdtól feszült lesz, birtoklóvá, és irritálóan féltékennyé válhat – egyik sem áll távol tőle, de ilyenkor felerősödnek ezen érzései is.

Oroszlán: a drámázás időszaka

Mindig elvárja, hogy csodálják, hogy legyen a középpontban, de telihold idején hatalmas előadást rendez, ha valami nem az elvárásának megfelelően alakul. A telihold csökkenti az energiáját, ettől feszültté és önzővé válik. Olyan dolgokat is kimond, amit később megbán, ilyenkor képes mélyen megbántani a szeretteit is. A relaxáció segít lehiggadni neki.

(via Boldsky)

Ezt olvastad már?

Mágia telihold idején

Ez is érdekelhet telihold Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top