6 erős jel, hogy jók a megérzéseid

nlc | 2020. Március 17.
Vajon honnan tudhatod, hogy tényleg a belső hang szólalt meg, s nemcsak az elméd játszik veled? Ha a következő jeleket tapasztalatod, egyértelműen tudni fogod... Érdemes kipróbálni!

Sokszor hallhatod, olvasod, hogy figyelj a megérzésekre. Rendben, persze, de mégis honnan tudhatod, hogy valóban a belső hang szólalt meg a fejedben, és nem az elméd játszik csak veled? Abból mindenképpen, hogy a megérzésekre mindig kapsz valamilyen választ. Gyakran szinte azonnal, de az is lehetséges, hogy csak néhány nappal később. Lehet ez a jel, amikor például a dugóban araszolva támad egy gondolatod, most kellene sávot váltani, a következő hang meg azt mondja, ne tedd. Pár pillanattal később megindulnak az autók, ahová „első hangra” átsoroltál volna. Ez biztosan olyan megérzés volt, amit a logikus elméd felülbírált.

S hogy minél inkább fejleszthesd az intuíciódat, s különbséget tudj tenni megérzés és az elme hangja között, a következő jeleket érdemes figyelned. Szinte biztosan tapasztaltad már, csak akkor még nem tudtad, ezek a valódi belső hangok…

1. jel, hogy helyes a megérzésed

Amikor épp csak gondolsz valakire, ő pedig perceken belül jelentkezik, biztos lehetsz, hogy a megérzésed helyesen működik. Eszedbe jutott, aztán pár perc múlva cseng a telefonod, vagy e-üzenet érkezik. Persze mindez nem a véletlen műve, azt bizonyítja, közös „csatornára” csatlakoztatok. A gondolatod eljutott a másik emberhez, de is lehet, ő gondolt rád, amit telepatikus úton érzékeltél.

2. jel, hogy érdemes figyelni a megérzésedre

Találkozol valakivel, aki épp abban tud neked segíteni, ami problémát okoz, és már hosszabb ideje a megoldáson töröd a fejed. A megérzésed ez esetben is nagyon jól működik, hiszen az a valaki felé sodort – s te követted a belső hang „utasítását” –, akivel találkoznod kellett. Az is lehetséges, többé nem látjátok viszont egymást. Ennyi volt a feladata.

Ezek a jelek egyértelműen igazolják, hogy helyesek a megérzéseid (Fotó: Getty)

3. jel, hogy érdemes az intuíciódra figyelni

Amikor követed az intuíciódat, válaszokat, visszaigazolásokat kapsz, hogy az üzenet eljutott a címzetthez, amiről könnyen lehet, nem is tudsz. Lehet ez egy belső vágy, amiről ugyan nem beszéltél, szeretetteid mégis kitalálták a gondolataidat.

4. jel, amely szerint figyelsz a megérzésedre 

Ugye, veled is előfordult, hogy csak úgy, egy kósza gondolat kapcsán bekapcsoltad a rádiót és megszólalt egy dal, amelynek szövege nagyon meglepő volt. Valójában választ kaptál a téged foglalkoztató kérdésre. Az is megtörténhet, hogy kedvenc dalod csendül fel a rádióban, amitől máris sokkal jobban érzed magad. Mégis mi ez, ha nem a megérzésedre érkezett válasz…?

5. jel, hogy jó a megérzésed

Talán előfordult már veled, hogy otthon felejtetted a pénztárcádat. Ebédelni szeretnél, s nincs nálad a pénzed. Amikor már lemondtál az ebédről, a semmiből bukkan fel a segítség egyik ismerős, vagy kolléga személyében. S ő persze, hogy segít rajtad. Pedig valójában semmit sem tettél, csak tudattalanul vártál egy jelre. Megérkezett. Szó szerint.

6. jel, amely az intuícióból fakad

Találkozót beszéltél meg, de nem tudod elérni telefonon a társadat, hogy értesítsd, picit késel. Megérkezel a helyszínre, s csak bolyongsz bízva abban, hogy előbb-utóbb rád csenget az illető. Aztán a legváratlanabb pillanatban botlotok egymásba szó szerint is. Telefon nélkül egymásra találtatok, mert egymásra gondoltatok. S persze mindketten követtétek az intuíciótokat.

(via EvolveMe)

Exit mobile version