Horoszkóp

5 jelből tudhatod, hogy valaki nagyon sokat gondol rád

Vajon érezted már, hogy valaki gondol rád? Talán te magad sem tudod az okát, hogy miért jutott éppen ő az eszedbe. Könnyen lehet, éppen azért, mert az utóbbi időben sokat gondol rád, sokat jársz a fejében. Milyen jelekből tudhatod, hogy valaki épp rád gondol? Íme!

Bármilyen furcsán is hangzik, de magadon érezheted, amikor valaki épp rólad gondolkodik, valamilyen okból eszébe jutottál. Valójában még azt is tudhatod, hogy az illető pozitív avagy negatív érzéseket táplál irántad, amikor eszébe jutsz. Mindez persze csöppet sem a véletlen, inkább a telepátia műve. A gondolatok ugyanis a rádióhullámokhoz hasonlóan juthatnak, áramolhatnak egyik elmétől a másikig. Érzékelhető jeleit tapasztalhatod tehát, amikor valakinek a fejében jársz, és amikor valójában ő próbál a te fejedben „kutakodni”. Íme, a legjellemzőbb jelzések.

1. jel, hogy valaki rád gondol

Ha épp váratlanul és szokatlan érzelmek öntenek el, talán te sem tudod, épp mi zajlik a lelkedben. Nem érted, miért változik meg hirtelen a hangulatod, miért érzed magadat furcsán. Nos, nem feltétlenül benned van a hiba. Például a barátaiddal lógsz, sokat nevettek, jól érzitek magatokat együtt, aztán egészen váratlanul mintha alábbhagyna a jókedved. Furcsa szomorúság, netán félelem járja át a lelked, holott semmi okod a rosszkedvre. Vagy talán mégis. Könnyen megeshet ugyanis, hogy ebben a pillanatban jutottál eszébe valakinek, aki minden bizonnyal sajnálja, hogy nem töltheti veled az időt…

2. jel, hogy valaki gondol rád

Nagyon erős jel lehet, hogy valaki épp rád gondol, amikor váratlanul viszketni kezd a szemed. Természetesen csak akkor érvényes mindez, ha egészséges vagy, és semmi probléma a szemeddel, a látásoddal, de még csak füst vagy por sem szállt bele. Ha még apró rángást is érzel a szem környékén, érdemes elgondolkodnod rajta, vajon kinek járhatsz épp a fejében. Megérzéseid megsúghatják a választ.

Ha ezeket a jeleket tapasztalod, úgy tűnik, valaki sokat gondol rád (Fotó: iStock)

3. jel, hogy valaki rád gondol

A csuklásra alapból is szokás mondani, hogy valaki biztos épp emleget téged. Nem véletlen ez a mondás, mert bizony könnyen megeshet, hogy valaki épp rólad, veled kapcsolatosan panaszkodik. Szóval a váratlanul és minden egyéb kiváltó ok nélkül fellépő csuklás is biztos jelzése, hogy valaki ebben a percben erősen gondol rád.

4. jel, hogy valaki rád gondol

A spirituális gondolkodók szerint „energiahuzalok” kötnek össze mindenkit, éppen ezért sosem véletlenül csípsz el egy-egy „adást”, vagyis mások gondolatát. A telepátia létező és gyakori jelenség, ezért valójában nem is annyira meglepő, amikor megtörténik. Tudatosan is kapcsolatba léphet veled valójában bárki, aki befelé figyelve rád koncentrál, gondolatokat, energiát, szeretetet küld ezzel a módszerrel. Természetesen a telepátia is kifejezetten erős jelzés, hogy valaki épp rád gondol.

5. jel, hogy gondol rád valaki

Néha előfordulhat, hogy előre megálmodsz bizonyos történéseket. Talán találkozol valakivel egy álomban, ami aztán a valóságban is megtörténik. Az agykontroll szerint létezik olyan technika, amellyel az álmokon keresztül tudatosan továbbíthatsz üzeneteket, gondolatokat másoknak. Ne lepődj meg tehát, ha az álmokon keresztül próbálja valaki felvenni veled a kapcsolatot. Bizony, ez is egy létező jelenség…

 

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top