nlc.hu
Horoszkóp

Szerelmes Kos

Árulkodó jegyek arról, ha egy Kos szerelmes

Szerelmes vagy egy Kosba? Kíváncsi vagy, ő hogyan érez? Itt vannak az árulkodó jelek!

Az asztrológia elég pontos képet ad a csillagjegyek jelleméről és érzelmi világáról. Ezek az árulkodó jelek megmutatják, ha egy Kos szerelmes.

Ilyen az, amikor a Kos szerelmes

Nyitókép: Getty Images

A csillagokat is lehozza az égről

Sokáig azzal mutatja ki az érzelmeit, hogy ajándékokkal, kisebb-nagyobb figyelmességekkel halmozza el azt, aki kedves a szívének. Akit igazán szeret, annak tényleg kész lehozni a csillagokat. Ilyen esetben nagylelkűsége és szeretete nem ismer határokat.

Gyakorlatilag mindennel egyetért, amit mondasz

Ez az egyik legnyilvánvalóbb jele annak, hogy egy Kos nagyon is kedvel valakit, amikor szinte mindenben egyetért vele, ami meglepő ettől a jegytől, hiszen a Kos szereti, ha neki van igaza. Persze megeshet, hogy azért másképp gondolja a dolgokat, de ezt nem fogja a tudtára adni annak, akire őrülten vágyik.

Te leszel az első helyen

Ritkán veszi számba mások érzéseit vagy igényeit, de amikor szeret valakit, megváltoznak életében a prioritások, és sokkal fontosabb lesz számára annak a boldogsága, akinek a szerelme után sóvárog.

Hajlandó megnyílni

Ha őszintén megnyílik valakinek egy Kos, és mesél neki az érzéseiről, a félelmeiről, meg meri mutatni hibáit, gyengeségeit, az nagy ajándék. Ilyen kitüntetésben csak a hozzá legközelebb állók részesülhetnek.

 
(Nyitókép: Getty Images/Image Source)

via

Ez is érdekelhet Csillagjegyek, akik utálják a szabályokat Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top