Napi kínai horoszkóp 2020. június 21.: Varázslatos ez a nap

nlc | 2020. Június 21.
Az újholdnak mindig különleges jelentősége van a kínai horoszkópban. S ez a mai különösen varázslatos lesz, hiszen még nyári napforduló is van...

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Varázslatos ez a vasárnap (fotó: Getty)

A kínai horoszkópban az újhold mindig varázslatos

A Patkány

Beszélek a vágyaimról. Újhold napján bármi megtörténhet. Teljesülnek a vágyaim, ha kimondom azokat. Az újhold támogat a céljaimban. Élek az újítás lehetőségével. Kimondom, amire igazán vágyom.

A Bivaly

Megváltozom, hogy jobb életem legyen. Döntöttem: mostantól új életet kezdek. Az újhold segít a változásban. Örömmel nyitom meg a szívemet az újdonságoknak. Örömmel változom és változtatok az életemen.  

A Tigris

A spiritualitás ösvényén járok. Napról napra tudatosabban élek. Az újhold támogat a törekvéseimben. Új lehetőségek nyílnak előttem. Mindennap fejlődöm és változom. Megélem a valódi örömeket. 

A Nyúl

Az újdonság az ajtómon kopogtat. Megengedem magamnak az újat, a jót. Megérdemlem, hogy pozitív irányban változzon az életem. Ma új fejezetet kezdek életem könyvében. Élek az újítás lehetőségével. 

A Sárkány

Van erőm a változtatáshoz. Az újhold támogatja a törekvéseimet. Hiszek magamban, hiszek a céljaimban. Változom és változtatok, hogy egyre jobban élhessek. Már ma új életet kezdek.

A Kígyó

Nevetésem jóra fordítja a rosszat is. Nagyon szívesen nevetek. Jó hatással vagyok a többiekre. Mindenkinek örömet csempészek a napjába. A jó ért csupa jó dolgokat kapok cserében.

A Ló

Megtalálom helyemet az életben. Az újhold segít, hogy elérhessem, amit igazán szeretnék. Egyre inkább érzem, hol a helyem a világban. Megnyitom a szívemet a szeretetnek. Elfogadom az élet ajándékait.

A Kecske

Környezetemnek szeretetet adok. Könnyű szeretnem. Nagyon jó emberek között élek. Nyitott vagyok a szeretetre. Szeretettel bármit elérhetek. Mindenkit a szeretetre inspirálok.

A Majom

Tudom, merre van a boldogság. Ma megteszem az első lépést a boldogság fel. Az újhold támogat a céljaimban. Új életet kezdek. Mostantól a boldogságot választom. Megvalósítom, amire a legjobban vágyom. 

A Kakas

A szeretet valóság. Mindennap részem van a valódi szeretetben. Hálás vagyok a környezetem szeretetéért. Mindennap kimutatom nekik a szeretetemet. Egyre boldogabb az életem. 

A Kutya

Hagyom elmúlni a fájdalmat. Elengedem a múltat, a jelenre figyelek. Az újhold támogat, hogy új életet kezdhessek. Élek a lehetőséggel. Megragadom a boldogságot. Mostantól a szeretetre figyelek. 

A Disznó

Minden helyzet előre visz. Minden helyzetben tanulok és tapasztalok. Tudom, hogy minden értem történik. Élek a változtatás lehetőségével. Elérem, amit akarok. Hiszek magamban, hiszek a sorsomban.

Exit mobile version