Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2020. június 20-21.: Különleges ez a hétvége

Ez a mostani nem akármilyen hétvége lesz a horoszkóp szerint. Ennyi minden ritkán történik egyszerre, mint most. Jön a nyári napforduló, újhold és részletes napfogyatkozás is lesz. Ne lepődj meg, ha csak kapkodod a fejedet...

A harmadik júniusi hétvége bővelkedik eseményekben. Jegyet vált a Nap, majd nem sokkal később a Rákban a Holddal áll együtt, s új lehetőségeket sejtet. És akkor még részleges napfogyatkozásra is számíthatsz, bár ezt nálunk kevésbé lehet most látni. Nem is baj, inkább a nyári napfordulóra érdemes gondolni. Csodaszép természeti ünnep, amit a pároddal te is emlékezetessé tehetsz.

S mi mindenre számíthatsz pontosan ezen a hétvégén? Vajon mire vágyik a párod ezen a nyári hétvégén? Megtudhatod a legfrissebb szerelmi horoszkópból. Érdemes a neki írt javaslatokat is elolvasni.

Kos – hétvégi horoszkóp

Biztos lehetsz benne, hogy nagyszerű és újszerű események történnek veled ezen a hétvégén. A nyári napforduló, a részleges napfogyatkozás és az újhold az égen és a földön is ünnep. Te a kedveseddel megünnepelheted a megismerkedéseteket, függetlenül a dátumtól. Pezsgő, torta, séta, bármit találtok ki, jól fog esni…

Bika – hétvégi horoszkóp

Végre egy olyan hétvége, amikor elfelejtheted a gondokat. Mindezt a szerelmednek és egy vidám társaságnak köszönheted. Szombaton sem rossz, de vasárnap kifejezetten kedvező, ha olyan emberekkel találkozol, akik derűsek, és remek a humoruk. Ettől a párkapcsolatod is felélénkül…

Ikrek – hétvégi horoszkóp

Valami lezárul, véget ér. Hangulati változást eredményezhet nálad, hogy a Nap szombaton éjjel kilép az Ikrekből. Nagy szükséged lesz a kedvesed közelségére, érintésére, ölelésére, biztatására. Nem azért, mert béna vagy, hanem azért, hogy érezd a szeretetét, a ragaszkodását.

Rák – hétvégi horoszkóp

Ez a hétvége az egész év legszuperebb hétvégéje lesz a te szempontodból. Ennek csúcspontja a vasárnap reggeli újhold a Rák jelében, ami téged biztosan újításra sarkall. Kérdés, hogy a párod partner-e benne? Nem szabad semmit erőltetned, mert abból garantáltan feszültség lesz. És ez nem éri meg.

Oroszlán – hétvégi horoszkóp

Hivatalosan vasárnap kezdődik a nyár. A nyári napfordulón a leghosszabb a nappal, és legrövidebb az éjszaka. Ennek örömére szombaton estére szervezhettek romantikus programot a pároddal. Ha nem esik, kifekhettek a csillagos ég alá, és gyönyörködhettek a nyári égboltban, a csillagok látványában.

Szűz – hétvégi horoszkóp

A kedvesed hetek óta el akarja érni, hogy ne csak a karriered alakulására fókuszálj, hanem rá és a közös dolgaitokra is. Ez végre ezen a hétvégén sikerül neki. Szombaton éjjel a Nap jegyet vált, s nem aggódsz többet jövőd miatt. A megkönnyebbülés kifejezetten jó hatással lesz a párkapcsolatodra.

Ez egy nagyon különleges hétvége lesz a horoszkóp szerint

Ez egy nagyon különleges hétvége lesz a horoszkóp szerint (fotó: Getty)

Mérleg – hétvégi horoszkóp

Ezen a hétvégén átértékeled a jövőt, és új terveket szövögetsz. Mindezt a vasárnap reggeli újhold szimbolizálja. Vigyázz, ez ne menjen a párkapcsolatod rovására! Muszáj, hogy maradjon kapacitásod a szerelmedre is, máskülönben duzzogni fog. A nyári napforduló kitűnő ürügy a kapcsolatotok ünneplésére is.

Skorpió – hétvégi horoszkóp

Amilyen gyászos kedved lesz szombaton, olyan vidám leszel vasárnap. A párod szinte képtelen követni a hangulatváltozásodat. Kicsit tompítanod kéne az amplitúdót, hogy ebből ne legyen összezördülés. Amint ez sikerül, derű, humor és fergeteges jókedv költözik be hozzátok.

Nyilas – hétvégi horoszkóp

A kedvesednek szüksége lesz a bátorításodra. A hétvégi konstellációk szerint valamilyen sikertelenség miatt kesereg, amivel a te kedvedet is elronthatja. Nem kell vigasztalnod, inkább tereld el a figyelmét! Szervezhetsz izgalmas közös programot: csónakázás, biciklizés, görkorcsolyázás, bármi jöhet.

Bak – hétvégi horoszkóp

Ezen a hétvégén őrületesen sok esemény lesz az égbolton: jegyet vált a Nap, nyári napforduló, részleges napfogyatkozás, újhold. Mindez közvetlen hatással lesz a párkapcsolatodra is. A párodon aggodalom lehet úrrá, hogy tényleg vele akarsz-e élni. Meg kéne nyugtatnod, ha nem akarsz jelenetet…

Vízöntő – hétvégi horoszkóp

Szombaton még élénk leszel, vasárnapra ugyanakkor teljesen leereszthetsz. Amennyiben nem akarsz lebetegedni, válaszd a pihenést. A szerelmed megértő lesz veled, ha előre szólsz neki. Ha ő menni akar, engedd el! Nem vagytok összenőve, nem tragédia, ha nem tartasz vele. Majd meghallgatod az élménybeszámolóját.

Halak – hétvégi horoszkóp

Kedvedre való változásokat hoz ez a hétvége: szombaton éjjel a Nap átlép a Rákba, vasárnap reggel újhold lesz ugyanebben a jegyben. Mindez a kezedre játszik, ha újítani akarsz. De ne számíts arra, hogy a párod épp annyira lelkesedik, mint te. Ha nem akarsz vitát, ne várd el, hogy ő is újítson!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top