Júliusi horoszkóp: jót és rosszat is jeleznek a bolygók

Izing Klára | 2020. Július 01.
A Mars és a Merkúr között kialakuló fényszög-kapcsolatból arra következtethetünk, hogy roppant feszült, stresszes és balesetveszélyes időszak következhet. De azért számos pozitív esemény is várható a horoszkóp szerint júliusban.

A Mars bolygó június 28-án lépett saját jelébe, a Kosba, s igencsak energikussá és harciassá tesz azóta szinte mindenkit. A Merkúr bolygó a Rák jelében retrográd mozgást végez a hónap közepéig, amikor ugyan direktbe fordul, de épp ezzel az “ide-oda” mozgással alkot szinte egész júliusban nehéz fényszöget a tüzes Marssal. Meglehetősen feszült hónapot jelez tehát ez a fényszög-kapcsolat, s éppen ezért nagyon fontos a mértéktartás, a türelem, a megfontoltság. Bár nem lesz egyszerű ezeket az értékeket megtartani és képviselni, mégis törekedned kell, hogy elkerülhesd a legrosszabbat.

A júliusi horoszkóp szerint mindenképpen készülj fel a nehézségekre, s persze mindarra, amit a bolygók jeleznek számodra. Szerencsére azért jó dolgok is történnek a nyár kellős közepén.

Kos – júliusi horoszkóp

Rengeteg erővel és energiával rendelkezel ebben a hónapban, így aztán több olyan dolgot is el tudsz végezni, amelyet korábban csak halogathattál. Sajnos idegesebbé válhatsz, és összetűzésbe kerülhetsz olyan személlyel, akivel nagyon nem kellene. A munkában, a megélhetésben nehéz helyzet jöhet létre, amely miatt hatalmába keríthet a szorongás érzése. De ez valójában könnyedén felszámolhatod, ha őszintén beszélsz a gondjaidról.

Bika – júliusi horoszkóp

Rólad általánosságban elmondható, hogy nem rajongsz a változásokért. Ám most mégis felmerülhet benned a változtatás gondolata, hiszen olyan helyzet alakulhat ki, amelyet méltatlannak és érthetetlennek is tartasz. A Marsnak köszönthetően nagyon jól tudod képviselni júliusban az érdekeidet, ezért itt a ragyogó alkalom, hogy szavakba öntsd, mit és hogyan szeretnél, mert a mondandód meghallgatásra talál. Ha párkapcsolatban élsz, a társad most elfogadóbb, mint valaha…

Ikrek – júliusi horoszkóp

Még az is lehet, hogy Fortuna istenasszony támogatását élvezheted júliusban. Olyan helyzetbe kerülhetsz, amely miatt irigyeidnek a száma hirtelen annyi lehet, mint égen a csillag. A pénzügyek terén a dolgok jól alakulhatnak, még az is lehet, hogy olyan összeg üti a markodat, amelyre egyáltalán nem számítasz, s amely kellemes meglepetésként érhet. A házasságokban, régi együttélésekben a társad gondolatai szintén az anyagiak körül foroghatnak.

A Mars és a Merkúr közötti nehéz fényszög nehézségeket jelez júliusban (fotó: Profimedia)

Rák – júliusi horoszkóp

Még az is lehet, hogy a párkapcsolatokban feszült helyzet jöhet létre júliusban. Szerencsére nincs olyan, amit ne tudnátok megbeszélni, és az esetleges problémáknak a végére pontot tenni a pároddal, amelynek hatására talán mindketten másként láthatjátok a jövőtöket. A munkában, megélhetésben nehezen kezelhető helyzet alakulhat ki. Az is lehet, hogy a felettesed viselkedése miatt foglalkozhatsz a változtatás gondolatával. Anyagiak terén minden okod meg lehet az örömre…

Oroszlán – júliusi horoszkóp

Még az is lehet, hogy júliusban olyan gondolataid lehetnek, amelyek miatt máshogy látod az életedet, sőt talán a jövődet is, mint eddig. De az is megeshet, hogy olyan lehetőséget sodor utadba az élet, amelyre gondolkodás nélkül igent kellene mondanod. Nem kedvez az idő a külfölddel kapcsolatos dolgoknak. A párkapcsolatokban fontos szerepet játszhatnak az anyagiak. Még akkor is, ha a kedvesed erről most másként vélekedik…

Szűz – júliusi horoszkóp

Júliusban olyan esemény történhet veled, amely miatt más színben látod a jövődet. Előfordulhat, hogy kiderül, te valóban pótolhatatlan vagy. Ha most nyaralsz, ne vigyél magaddal mobiltelefont, mert zaklathatnak, és nem tudsz tökéletesen ellazulni, kikapcsolni. Amennyiben munkahelyi szerelmi kapcsolatba bonyolódtál, bizony megeshet, hogy emiatt feszült és roppant tanulságos helyzet alakul ki. Egészségedre és az értéktárgyaidra jobban ügyelj, mert ezek a nyár második havában veszélyben lehetnek.

Szerencsére örömteli pillanatokra is számíthatnak a csillagjegyek júliusban (fotó: Getty)

Mérleg – júliusi horoszkóp

A házasságokban, régi együttélésekben parázs vita alakulhat ki júliusban elsősorban azért, mert a párod most gyorsan elveszítheti a türelmét. De az is lehet, hogy a közvetlen környezetedben lehet most több az olyan személy, akik miatt kinyílhat a kisbicska a zsebedben. Nem kedvez az idő a külfölddel kapcsolatos ügyeknek, illetve jogi probléma kialakulására van most nagyobb esély. Ha már benne vagy ilyesmiben, minden dolog rajtad múlik. Vedd a kezedbe az irányítást.

Skorpió – júliusi horoszkóp

A magánéletedben a dolgok nagyon is a kedved szerint alakulhatnak júliusban. Ha párkapcsolatban élsz, a társad miatt az életet könnyebbnek érezheted. Ha szerelmi viszonyban vagy, könnyen megeshet, hogy a kedvesed lehozná neked a csillagokat az égről. Viszont a munkahelyeden olyan helyzet alakulhat ki, amely okán inkább a változtatásról gondolkozhatsz. Kolléga viselkedése miatt többször is felmehet a vérnyomásod. Jobb, ha nem hagyod magad bosszantani…

Nyilas – júliusi horoszkóp

Csak ámulhatsz és bámulhatsz, hogy emberek a pénz miatt mi mindenre képesek. De azért nem kellene ezen csodálkoznod, mert a sors az életnek ezen a területén téged is olyan helyzetbe hozhat, amikor sok mindent megtennél, hogy a bankszámládon emelkedjen az egyenleg. A szerelmi viszonyok egén júliusban viharfelhők tornyosulhatnak, legyél türelmes, mert szakításra is sor kerülhet. Kolléga, vagy munka során megismert személy pozitív hatással lehet rád…

A Merkúr bolygó július közepén fordul direktbe, s végig nehéz fényszöget alkot a Marssal (fotó: Getty)

Bak – júliusi horoszkóp

Roppant termékenynek ígérkezik a július, amely nemcsak a gyermekvállalásra vonatkozik, hanem arra is, hogy aranyat érő ötletek pattanhatnak ki a fejecskédből. Ha párkapcsolatban élsz, megeshet, hogy a társad jóval elfoglaltabb lesz, mint máskor, ezért nem tud annyira figyelni rád, mint amennyire te szeretnéd. Ha az állásváltoztatás gondolatával foglalkozol, ezt kifejezetten jól teszed. Most kellene a változtatás mezejére lépned, mert nagyon jól járhatsz…

Vízöntő – júliusi horoszkóp

Kolléga viselkedése, mondandója miatt válhatsz feszültté júliusban. Megeshet, hogy az egyik munkatársad és a felettesed között jöhet létre idegtépő helyzet. Nagyon fontos, hogy te semmihez ne szólj hozzá, ne mondj véleményt, mert ezt később ellened fordíthatják. Pénzügyeid jól alakulhatnak, még az is lehet, hogy olyan összeg üti a markodat, amelyre egyáltalán nem is számítasz. A házasságodat átmenetileg társad munkahelyi gondja teheti nehezebbé.

Halak – júliusi horoszkóp

Még az is lehet, hogy a szerelmi kapcsolatokban alakulhat nehezebben kezelhető helyzet júliusban. De mivel nyitottabb, engedékenyebb vagy, és úgy szeretsz, mint talán eddig sohasem, nincs olyan probléma, amelyet ne tudnátok megoldani. Ha gyermeked van, talán nem tudsz annyi időt tölteni most a csemetéddel, mint amennyit szeretnél. A munkahelyeden tartsd távol magad a pletykálkodóktól. Előfordulhat, hogy kolléga miatt válhatsz idegesebbé. Ne tedd!

Exit mobile version