Napi kínai horoszkóp 2020. július 25.: Bőség, szerelem, szerencse

nlc | 2020. Július 25.
Bőség, szerelem, szerencse. Mindet bevonzhatok az életedbe a kínai horoszkóp szerint. Jól hangzik, igaz?

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Teremts bőséget, szerencsét, szerelmet (fotó: Getty)

A kínai horoszkóp segít bevonzani, amire vágysz

A Patkány

Pénzáldás érkezik az életembe. Nyitott vagyok a bőség minden forrására. Szeretem és örömmel fogadom a pénzt. Nagyon jól bánok a pénzemmel. Megteremtem magamnak a valódi bőséget.

A Bivaly

Felismerem lelki társamat, és ő is megismer engem. Hiszek a lelki társam létezésében. Tudom, hogy a legjobb időben találkozunk. A valódi szerelem létezik. Megnyitom a szívemet az igaz szerelemnek.

A Tigris

Könnyedén alkalmazkodom a változásokhoz. Minden értem történik. Szeretem a változásokat, nyitott vagyok az újdonságokra. Bízom a jövőmben. Bízom, hogy egyre jobb dolgok történnek velem. 

A Nyúl

Jóra cserélem a rosszat. Elengedem a szívemből a fájdalmat. Megbocsátok magamnak és mindenki másnak is. Helyet teremtek az újnak, a jónak az életemben. Mostantól egyre jobb dolgok történnek velem.

A Sárkány

Megérdemlem a szerelmet. Megteremtem magamnak az igaz szerelmet. Hiszek a pozitív gondolatokban. Tudom, hogy rám talál a valódi szerelem. Megnyitom a szívemet a nekem rendelt társnak.

A Kígyó

Az univerzum válaszol a kérdéseimre. Hiszek az univerzum bölcsességében. Mindig a lehető legjobb történik velem. Észreveszem és követem az univerzum jeleit. Mindig megkapom, amire igazán vágyom.

A Ló

Szeretettel gyógyítom a gyerekkori sérelmeimet. Szeretem és elfogadom magamat. Tudom, hogy szerethető ember vagyok. Egyre jobban érzem magamat. Szeretettel gyógyítom az életemet.

A Kecske

A jelen pillanat csodálatos. Észreveszem a csodákat az életemben. Mindig történik velem valami jó. Hálát érzek minden csodás pillanatért. Egyre több jót vonzok az életembe. Egyre csodásabb az életem.

A Majom

Összehangolom a bőséget, a szerencsét és a szerelmet. Bőséget teremtek magamnak. A saját szerencsém kovácsa vagyok. Szerencsésnek érzem magamat a szerelemben. Teljes és kerek az életem.

A Kakas

Boldog lehetek, már ebben a pillanatban is. A boldogság mellett döntök. Jól vagyok, mert jól akarom magam érezni. Belőlem fakad a boldogság. A szeretet, a bőség az életem része.

A Kutya

Előttem az út a boldogsághoz vezet. Tudom, hogy a legjobb úton haladok a valódi boldogság felé. Megnyitom a szívemet az örömnek, a boldogságnak. Szeretettel gondolok magamra.

A Disznó

Ma boldog leszek. A boldogságot választom. Jól érzem magamat a bőrömben. Ma találok örömteli dolgokat az életemben. Teszek önmagamért, teszek a boldogságomért. Az örömet keresem ma.

Exit mobile version