nlc.hu
Horoszkóp

A szerelemben szerencsés csillagjegyek ősszel

Ezek lesznek a szerelemben legszerencsésebb csillagjegyek ősszel

A csillagok állása szerint néhány zodiákus számára igazán romantikus pillanatokat tartogat az őszi időszak. Nézd meg, közéjük tartozol-e!

Véget ért a nyár, és vele együtt a futó kalandok ideje. Ahogy a naptár őszbe vált, úgy kezd mindenki egyre inkább bekuckózni. És ezzel együtt keresni a társát, akivel élvezheti az egyre hosszabbá váló estéket. Csakhogy, mint az életben gyakorlatilag minden, az is a szerencse kérdése, hogy sikerül-e megtalálni (végre) azt a nagyon vágyott komoly kapcsolatot. Most szólunk, hogy lesz néhány csillagjegy az ősszel, akik mellé az univerzum is beáll, hogy mázlit hozzon a szerelemben. Ha kíváncsi vagy, kik ők, olvass tovább!

Bika

A Bika csillagjegyét a Vénusz, a szerelem bolygója uralja. Ezért nem is meglepő, hogy ő lesz az egyik legszerencsésebb a párkeresésben idén ősszel. De nem csupán az őket támogató bolygó miatt! A Bika rengeteget tud adni a partnerének: nála jobb öleléseket senkitől nem kapsz, szuper a filmes ízlése és még főzni is tud. Ha pedig egyszer rátalál a szerelemre, akkor az garantált happy end. Türelmes és nyugodt jegyről van szó, így biztosan nem fog egyhamar kiakadni a párja apró-cseprő (potenciálisan idegesítő) heppjein.

Harry és Sally

Jelenet a Harry és Sallyből (Fotó: Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP)

Mérleg

Szintén a Vénusz uralja a Mérleget, aki az elegancia megtestesítője. Barátságos, mindenkivel jó kapcsolatot ápol, így gyakorlatilag soha nem laposodik el a magánélete. Mindig van kiből válogatnia. Azonban szeret egyetlen emberre koncentrálni, akit ha megszeret, nem szívesen enged el. Ő maga pedig legalább ilyen fokú hűséget vár el a szerelmétől, és ez az, ami csalódásokat okozhatott neki egészen mostanáig: idén ősszel a Mérleg is megtalálja a stabil partnerét, akivel egy életre tervezhet.

Szűz

A kommunikáció bolygója, a Merkúr uralja ezt a csillagjegyet. Éppen ezért a pedánsságáról híres Szűz nem csupán maximalista, de remek beszélőkéje is van. Figyelmes, odaadó, nagyjából minden ember ideális társa. Mivel mindenféle személyiségtípust vonz magához, ezért már csak azt kell kitalálnia, ő milyen emberrel érzi jól magát. Az ősz remek alkalom számára, hogy ezt felfedezze valakiben, aki talán már régóta a környezetében él.

Rák

A Ráknak a romantika olyan, mint levegőt venni – az álmodozó, váltakozó Hold uralja őt. A szerelemben idealisztikus: ha nem tündérmese vár rá, akkor az nem is kell neki. Teljesen jogosak az elvárásai, hiszen ő is a tenyerén hordozza a szerelmét. Az a minimum, hogy hasonlóan bánnak vele is. Bár a szőke herceg fehér lovon eddig még nem vágtatott be az életébe, idén ősszel elkezdődik az ő meséje is…

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top