Ezért szakít párjuk a víz jegyűekkel

nlc | 2020. Október 09.
A víz jegyűek a leginkább érzelem vezérelte csillagjegyek. Gondoskodók, odaadók. Azt gondolhatnánk, őket soha nem hagyják cserben.

Amikor szerelemről van szó a három vizes csillagjegy esetében, csupa kedves jelző jut eszünkbe. Ennek ellenére vannak olyan személyek, és csillagjegyek is – mint a mérhetetlen szabadságáról ismert Nyilas, ha béklyóban érzi magát – akik menekülőre fogják, ha a kapcsolat nem a vágyaik szerint alakul.

Ha víz jegyű vagy, és nem szeretnél szakítani, ezekre figyelj oda.

Fotó: Pixabay

Rák (Június 22. – Július 22.)

Amikor szerelmes vagy, szinte minden körülötted lévőt megfojtasz felfokozott állapotoddal. Kizárólag a kapcsolatról, a szerelmedről áradozol, és közben újra és újra kielemzed a helyzetet. Magadból pedig annyit és olyan hevesen adsz a partnerednek, hogy az néha túl sok neki. Románcaid kezdetén teljesen megszállottjává válsz a másiknak, és nem bírod magad visszafogni. Minden percben tudni szeretnéd, hogy a párod hol van, mit csinál, kikkel találkozik, ő pedig csak arra tud gondolni: ha ez így megy most, mi lesz, ha összeházasodtok? Ez lehet az utolsó csepp a pohárban, amikor úgy dönt, hogy nem kockáztat, és kilép a kapcsolatból. 

Skorpió (Október 24. – November 22.)

Aggodalmaskodó szerelmes vagy, és attól rettegsz, hogy a partnered bolonddá tesz. Sajnos ez annyira összezavarja a gondolataidat, hogy folyton rossz döntéseket hozol. Ahelyett, hogy egyre szorosabban magadhoz láncolnád őt – ahogy szeretnéd –, egyre messzebb taszítod magadtól. Megszállottjává válsz a gondolatnak, hogy megcsal téged, minek köszönhetően nem is tudod igazán élvezni a szerelmet, amiben részed lehetne vele.

Nem a mában élsz, hanem a kapcsolatotok jövője foglalkoztat. Mivel ez köt le, és nem foglalkozol a másikkal, a partnered egyre kevesebb időt tölt majd veled, és végül búcsút int. Ha egy kicsit könnyedebben vennéd a dolgokat, már az hatalmas változást hozna a kapcsolataidban.

Halak (Február 20. – Március 20.)

Igazán könnyen leszel szerelmes, ezért a legnagyobb buktató számodra az, hogy nem a megfelelő partnert választod. Ha valaki megtetszik, azonnal el akarod nyerni a tetszését, de nem nézel tovább az orrodnál. Élvezni akarod az életet, de ha csak a felszínt kapirgálod, amikor egy másik ember jön a képbe, könnyen megbánthatnak.

Egyik rossz választást a másik követi, egyre mélyebben sérülsz minden kapcsolatodban, és kezded is elveszíteni az igaz szerelembe vetett hited. Meg kell tanulnod, hogy a nagy ő nem terem minden bokorban. A sikertelen kapcsolatok után adj időt magadnak, hogy az találhasson rád, akivel igazán boldog leszel.

(via HerWay)

Exit mobile version