Ennyire tart rendet ez a 3 csillagjegy maga körül

nlc | 2020. December 09.
A kép láttán felszisszen három csillagjegy: ők a legrendesebbek mind közül. Hogyan tartanak rendet?

Az otthonunk vagy a környezetünk személyiségünk kivetülése. Kinek nagyobb a rend a lelkében és fejében, kinek kevésbé. Lehet, hogy nett és rendszerető embernek tartjuk magunkat, de az is kérdéses, ez pontosan kinek, mit jelent. A három legrendesebb csillagjegy így teszi.

Fotó: Unsplash

1. Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Ő nem csupán a rend mintaszobra, de a tökéletes tisztaság bezzeg-csillagjegye. Jelszava ebben is a tökéletesség, mint mindenhol az életében. Nála az összes teszt kipróbálható, ha végighúzol egy fehér kesztyűt a bútorain, nem találsz egy porszemet sem. Minden rendezett nála, a könyvek ábécérendben, a helyén. Bármikor betoppanhatsz hozzá: nem fogod rendetlenségen kapni. Nem az a típus, aki akkor csak akkor vágja puccba az ingatlant, ha vendégek érkeznek.

2. Bika (április 19. – május 20.)

Nagyon fontos neki az esztétikum, ez alól az otthona sem kivétel. Rengeteg energiát öl a holmija rendben tartására, mert addig nem bír nyugodtan pihenni, amíg a környezetében káosz van. Ha minden a helyére került, akkor is fontos, hogy az összkép rendben legyen. A vázában a virág csinosan elrendezve, az aktuális magazinok elegánsan egymásra pakolva. Amikor ilyen állapotban van a lakás, már jöhet a kedvenc teája és a pihenés. Nem kell felugrania, hogy a helyére tegyen még valamit.

3. Bak (december 22. – január 19.)

Kemény karrierista, de az életében mindenért megdolgozik, céltudatosan. Így van ez az otthonában is. Nem valószínű, hogy bármikor is előrébb helyezné az ingatlan rendjét a munkához képest. De mindig hangsúlyt fektet rá, hogy otthon is jól szervezetten és rendben legyenek a dolgai. A kontroll fontos számára, így van ez a rendrakással is, nem engedheti meg magának, hogy egyszer csak eluralkodjon a rendetlenség. Szeret a kimerítő munka után egy tiszta és letisztult arculatú otthonba érkezni, és mindig így is hagyja, amikor távozik.

(via thespruce)

Ez is érdekelhet Megnézem
Exit mobile version