Ezzel a jó reggelt üzenettel lepd meg csillagjegye alapján a kedvesed

nlc | 2021. Január 06.
Amikor kialakulóban van egy kapcsolat, nincs is jobb dolog apró jeleket kapni a másiktól. Ha reggel egy kedves üzenet vár a telefonodon, a bizsergés estig bőven kitart.

Ha üzenetet kapsz már kora reggel, az annak a jele, hogy az illető első gondolata te voltál. És ha te szeretnéd a személyéhez illő üzenettel ébreszteni, akkor most segítünk. A csillagjegye alapján ezzel a rövid üzenettel ébreszted fel, mielőtt még az első kávé ereje célba ér. Mennyivel kellemesebb serkentő, ugye?

Fotó: Unsplash

Kos (március 20. – április 19.)

A Kos imádja a kihívásokat és a meglepetéseket is. Örömmel tölti el, hogy a kedvére szeretnél tenni, és programot szervezel. Miután megkapta az üzeneted, egész nap ezen járatja majd a fejét, és tűkön ül a találkozásig. 
„Megvan a tökéletes randi terve estére kettőnknek. Szeretnél találgatni, mi lehet az?”

Bika (április 19. – május 20.)

Romantikus és kicsit régi vágású. Egyszerű, kedves üzenet dobogtatja meg a szívét, és nem kell neki a körítés. Elég az, hogy gondolsz rá. Na jó, az még inkább a kedvére lesz, hogy róla álmodozol…
„Csak meg akartam osztani veled, hogy az elmúlt éjjel rólad álmodtam. Nagyon jó volt.”

Ikrek (május 21. – június 20.)

A játékos és izgága Ikrek reggel még nem túl befogadóképes. Egyébként se bonyolítsd vele túl az életet, ő mindent könnyedén szeret. Rövid, lényegre törő és flörtölős üzenetet írj neki. Álmosan jót mosolyog rajta, de az izgalma kitart a találkozóig.
„Tudod, mi jobb annál, ha rólad álmodom? Amikor ébren veled vagyok. Ebéd, te + én, várlak!”

Rák (június 21. – július 22.)

Ha valamitől elolvad, az a gondoskodás. Az otthon főzős randi minden szempontból Rák-kompatibilis: otthon, főzés és szerelem – ha az életét kéne pár szóban jellemezni, ezek első helyen szerepelnének.
„Vágyom valami finomságra. Átjössz hozzám, hogy együtt készítsük el? A bor már várakozik.”

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Téged is imád, és a bókokat is. Tőled egy bók kora reggel: így indul az Oroszlán számára a tökéletes nap. Ha még csak a szikra van meg köztetek, ezektől a jelzésektől őfelsége lángra kap. Ha pedig már odavan érted, számíts egy őrjöngve vágyakozó fenevadra.
„Csodálatos vagy! Én pedig a világ legszerencsésebb embere, hogy az életem része vagy.”

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Ő az, aki olyan görcsösen igyekszik a tökéletességre, hogy végül megfeledkezik a saját igényeiről. Így néha a legegyszerűbb jelzés is olyan boldogsággal tölti el, mintha egy hegyet mozgattál volna meg a kedvéért.
„Jó reggelt drágaság! Van bármi a mai napon, amit tehetek érted?”

(folytatás pénteken!)

(via yourtango)

Exit mobile version