Így kezelik a csillagjegyek a gyászt

nlc | 2021. Április 07.
A veszteségek közül a halállal a legnehezebb szembenézni. Az asztrológia megmutatja, hogyan viselik ezt az egyes csillagjegyek.

A távolabbi ismerősökről kapott szörnyű hír is megvisel, a közeli hozzátartozók elvesztése pedig sokkoló lehet. A gyásznak szakaszai vannak, eljön az enyhülés. De az, hogy ki milyen gyorsan, és milyen módon jut el odáig, függ a csillagjegyétől is.

Fotó: Unsplash

Kos (március 21. – április 19.)

Bátran néz szembe az élet kihívásaival és a halállal is. Nem rejti el az érzéseit, erőteljes dühkitörései lehetnek. Amiből gyorsan lecsillapodik, majd elég hamar megnyugszik. Bárkinek tud beszélni a gyászról, de még sokáig elsírja magát, ha elvesztett szerette szóba kerül.

Bika (április 20. – május 20.)

Amilyen felfokozott személy, olyan higgadtan képes kezelni a veszteséget. Erős, nyugodt, ő fogja össze a teendőket, miközben támaszt nyújt a sokkban lévő szeretteinek. Ő tartja az erőt másokban, majd csendben, egyedül gyászol, a maga módján.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Fontos számára, hogy kifejezze az érzéseit, és minden alkalmat megragad, hogy beszéljen a veszteségről. Szüksége van mindenki együttérzésére, szívesen fogad minden ölelést, vigasztaló szót. Sokáig meséli a kedvenc emlékeit az elvesztett személyről, de sokáig lesznek még mélypontjai.

Rák (június 22. – július 22.)

Nagyon megérinti a halál, nagy szüksége lesz a szerettei támogatására ebben az időszakban. Sokat sír majd, és nem fog beszélni egykönnyen a fájdalmáról. Hagyni kell neki, hogy a saját tempójában dolgozza fel. Hosszú gyászra kell számítania, de segít neki majd a sok megemlékezés, családi összejövetelek.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Általában erőteljesen kimutatja az érzelmeit, de ha a halállal szembesül, megtorpan, mielőtt kitalálja, hogyan birkózik meg vele. Ha semlegesnek tűnik, nem szabad érzéketlennek tartani, belülről küzd a gyásszal. Gyakorlatias segítség a bajban, elvállal olyan tennivalókat, ami másnak túl fájdalmas lehet.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Darabokra hullik a hír hallatán, és folyamatos megnyugtatásra szorul: minden rendben lesz, az élet megy tovább. A gyászban hajlamos túl negatívan gondolkodni, depresszióban ragadni. Lehet, hogy képes összeszedni magát, de a szerettei legyenek ott támaszul, mert elég egy újabb szomorú gondolat, és ismét padlóra kerül.

(via yourtango)

Exit mobile version