Válassz háziállatot a csillagjegyed szerint!

nlc | 2021. Április 16.
Házi kedvencet tartani nagy felelősség. Még a kevésbé igényeseknek is szüksége van rád, hogy megkapják az életben maradáshoz szükséges ételt, italt, környezetet.

Gyerekként mindenki arról álmodozik, hogy beteljesíti az összes állatokkal kapcsolatos vágyát, amit a szüleik nem engedtek. Egyeseknek Dr. Dolittle a példakép, a kevésbé szorgos állattartók pedig szeretnének ugyan böngyörgetni egy édes kis szőrös állatot, de kevesebb ráfordított energiával. Válassz a csillagjegyed szerint, és mindketten elégedettek lesztek.

Fotó: Unsplash

Kos (március 21. – április 19.)

Vidám kutyatárs illik az energikus, kalandozó személyiségedhez. Szereted járni a természetet, ebben remek partnered lesz a kutyus. Ha futsz, bringázol, válassz nagyobb mozgásigényű fajtát, és együtt hódíthatjátok meg a kilométereket.

Bika (április 20. – május 20.)

Az otthon melegét, a biztonságot egy macskával koronázhatod meg. Élvezetes játék, ahogy kiismered cicád természetét. Esténként az öledben dorombol, reggel pedig egy hideg orrocska ébreszt – folytatásaként az éhes macskával. Ezt persze majd őkelme eldönti, hogy így lesz-e, de vágj bele a kalandba.

Ikrek (május 21. – június 21.)

A kommunikáció lételemed. Az állatvilágból ezen a vonalon keresgélve egy beszélő papagáj lesz szuper választás. Csodás színű madárkád az otthonod éke is lesz egyben, viszont vigyázz, mennyit káromkodsz előtte – vele meglepetés érhet!

Rák (június 22. – július 22.)

Igazán megérted egy valódi rák természetét. Az otthonod éke lehet az az akvárium, amit ráktársaddal osztasz meg. Nem ugrik a nyakadba, mint egy kutya, simogatni sem tudod, viszont csodálattal tölt el, ahogy a legkisebb áramlatra is védekezve bújik el. A kicsi rákod a szíved csücske, neki is helye van a szeretteid között.

via

Exit mobile version