Miért veszekednek folyton a párjukkal ezek a csillagjegyek?

nlc | 2021. Május 26.
Minden kapcsolatban vannak időnként viták, amit nem is valódi problémákról szólnak, hanem az egyik fél lelkiállapotáról.

A legzavaróbb balhé egy párkapcsolatban az, aminek valódi oka nincsen, de mindkét fél még sokáig rosszul érzi magát. Az ilyen veszekedések után a kezdeményező félnek magába kell néznie: mi zavarja igazából, ami miatt képes volt megbántani a másikat – indokolatlanul?

Fotó: Unsplash

Kos (március 21. – április 19.)

Tudjuk, hogy mindennél jobban utálsz veszíteni. Még a partnereddel való apró viták során is. Ha bármi olyat tesz, ami zavar téged, nem bírod ki, hogy ne köss bele: főleg, ha rossz napod van. Azonnal ráförmedsz, amitől rosszul érzi majd magát, és elkezd védekezni… persze sikertelenül. Nyilván ettől mindketten rosszul érzitek magatokat, azaz meg kell tanulnod máshogy levezetni a feszültséget, nem pedig mondvacsinált indokkal leszidni a másikat.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Időpazarlásnak tartod a veszekedést, a vitát. Pontosabban: úgy gondolod, te mindent helyesen teszel. Amikor a párod perlekedni kezd veled, nem is érted, mi a problémája veled. Csakis a saját szemszögedből látod a dolgokat, ezért nem érzed át a másik baját. Addig erősködsz a vitában, míg ő belefárad, és végül rád hagyja. Egy kicsit empatikusabbá kell válnod, az élet minden területén.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Mindenki végtelenül békésnek ismer. Amikor a párod beléd köt, vagy veszekedni kezd veled, inkább kibújsz a vita alól. Sikeresen lavírozol, hogy ne fajuljon el a beszélgetés. De van valami, amit te sem bírsz magadban tartani… ez a féltékenység. Pillanatok alatt felhúzod magad, ha ismeretlen számot látsz a telefonján, vagy ha ez exe szóba kerül. Fúriává változol, és pokoli vitát szítasz. Nézz magadba, vajon miért jelent ez ekkora problémát neked!

(via elitedaily)

Ez is érdekelhet Megnézem
Exit mobile version