Meghatározza a sorsodat, hogy melyik napon születtél

nlc | 2021. Május 27.
Ismerd meg, milyen hatással van az életedre, hogy a hét melyik napján születtél.

A hét napjainak az ősi kultúrákban nagy jelentősége volt, több nyelvben kötődik az elnevezésük az égitestekhez. Az angol sunday, azaz vasárnap szó a Sun, a Nap energiájára utal. A francia nyelvben pedig majdnem minden nap az adott bolygó latin nevéből ered: lundi – hétfő, Luna – Hold.
Nemcsak az befolyásolja a sorsodat, hogy melyik hónapban születtél, de az is, a hét melyik napján.

Fotó: Unsplash

Vasárnap – Nap

A régi időkben ez volt a hét kezdőnapja, amit a Nap energiái uralnak. Ez határoz meg téged is: ragyogó lényed minden tömegből kiemelkedik, nagy dolgokat viszel véghez. Bátor, kreatív jellem vagy, aki önzésre hajlamos.

Hétfő – Hold

A hangulatváltozások embere vagy, amit a hétfői nap uralkodó bolygója, a Hold folyamatos változása okoz. A biztonság, a család első helyen áll az életedben, rugalmas és kedves személyként ismernek, de a birtokvágyból engedj alább.

Kedd – Mars

A Mars bolygó harcos jellemmé formál, imádsz nyerni. Lelkes vagy, másokat is képes vagy lelkesíteni. Rengeteg energiád van, és bátor vagy. Arra ügyelj, hogy ez ne csapjon át vakmerőségbe.

Szerda – Merkúr

A kommunikáció az egyik legfontosabb terep az életedben, a Merkúrnak köszönhetően. Sokan köszönhetik neked a közvetítői szerepet ügyes-bajos dolgaikban. Logikus ember vagy, csak néha nem éppen megbízható.

Csütörtök – Jupiter

Humorod, optimizmusod és nagylelkűséged miatt sokan kedvelnek. Emellett sajátos gondolkodásmódoddal segíted a körülötted élőket, mindezt a Jupiter teszi lehetővé.

Péntek – Vénusz

A Vénusz bolygó napja, a szerelem, harmónia és szépség jegyében. Érzékeny, vonzó lény vagy, művészi hajlammal. Szereted, ha dicsérnek, de hiúságod nem gond – a lustaságoddal kezdj valamit!

Szombat – Szaturnusz

A hagyományok szerint a hét utolsó napja. A nap szülöttjeként meg kell küzdened az életben, sok nehézség áll előtted. Ha a kihívásokat jól veszed, hatalmas élettapasztalat és bölcsesség a jutalmad a sorstól.

(via astrology)

Exit mobile version