nlc.hu
Horoszkóp

Tartsd magadnál a születési kristályodat

Így hoznak szerencsét a születésköved rezgései

A születési hónapod szerinti kristályodat hordhatod ékszerként vagy az élettered pontjain elhelyezve. Az élet számos területen segíti majd a boldogulásodat, ha a közeledben tartod.

Ha ásványi köveket, kristályokat szeretnél használni, kezdd a születésed hónapjának megfelelő szerencsekővel. A kövek rezgése kiválóan hat, ha magadon vagy magadnál hordod őket. De tarthatsz belőle a párnád alatt, vagy a dolgozóasztalodon is. Ha esetleg jógázol, de még nincsen mála füzéred a mantrázáshoz, szerezz be egyet a kristályodból, így a mantra hatása mellett a gyöngyök rezgései is támogatnak majd.

ásványok kristályok

Fotó: Pixabay

Október – opál

Fő ereje: a hűség és a magabiztosság szimbóluma.
A hónap szülötteinek életében különösen fontos helyen szerepel a család. Életük egyik fő célja, hogy megtalálják azt a személyt, akivel megállapodhatnak, családot alapíthatnak. A kő támogatásával még nagyobb figyelem irányul őszinte és vonzó személyiségükre, ami segít megtalálni számukra azt a személyt, akivel belevághatnak a közös életbe.

November – topáz

Fő ereje: felerősíti a szeretetet és gyengédséget.
A novemberiek rendkívül függetlenek és különlegesek. Hatalmas erőkkel képesek belevágni mindenbe, amit életük során tesznek. Nehezen alkalmazkodnak a társadalmi elvárásokhoz, köszönhetően hatalmas szabadságvágyuknak. A születéskövük segít olyan megközelítésben tálalni a gondolataikat, újításaikat, amivel elismertek lesznek, nem pedig nehezen megértett lázadók. Kiválóan keveredik személyiségükben a kedvesség és a harcos, újító szellem.

December – türkiz

Fő ereje: erőteljesen vonzza a sikert és a jó szerencsét.
Nagy hatással vannak mindenkire a december hónap szülöttei. Kedvességük, szerető és gondoskodó természetük miatt közkedvelt emberek. Viszont kissé szerények, visszahúzódóak, így nem árt nekik a bátorítás. Szerencsésnek érzik magukat, hiszen a nyílt szívük mindig jó irányba tereli őket, amit mások jócskán viszonoznak. Életükben első helyen a szeretteik állnak, akiket segítenek, támogatnak, és a bajban mindig ott teremnek számukra.

(via boldsky)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top