nlc.hu
Horoszkóp

Ismerd meg a születéskövedet

Íme a szerencseköved a születési hónapod szerint

Minden hónaphoz tartozik egy szerencsekő vagy születéskő, ami segít beteljesíteni az életedet. Ismerd meg, melyik a te kristályod, és hogyan használhatod az erejét.

Az ásványok képesek rezgéseket kibocsátani, amivel hatással vannak az élet minden területére. Egyes kövekkel alakítani tudod a szerelmi életedet, míg vannak olyan kristályok, amik a nyugodt, stresszmentes állapotot segítenek elérni. A születéskövek hatása annyiban különbözik azonban, hogy a fő jellemzőkön kívül viselőjének egyedi módon segítenek. Ezért is nevezik szerencsekőnek, mert felerősítik a jó tulajdonságokat, de segítenek leküzdeni az akadályokat és a fejlődés felé terelni viselőjüket.
Most az első négy hónap kövét ismerheted meg.

ametiszt és tisztító rituálé kellékei

Középen csiszolatlan ametiszt kristály / Fotó: Unsplash

Január – gránát

A fő ereje: a bizalom támogatása, barátságok összekovácsolása.
A hónap szülöttei között vannak a legnyitottabb személyiségek. Ahogy az év kezdete rengeteg lehetőséget, ugyanakkor sok meglepetést és titkot is tartogat, ez a kettősség igaz rájuk is. A gránát abban segít, hogy feltárják személyiségük legmélyebb részeit, valódi önmagukat. Hűségesek és végletekig kiállnak a szeretteik mellett. Eközben mégsem túl érzelgősek, és sajátosan fejezik ki a szerelmüket. 

Február – ametiszt

A fő ereje: a bátorság támogatása és a tisztaság szimbóluma.
Akik februárban születtek, többnyire összhangban vannak spirituális énjükkel. Nem véletlenül az ametiszt tartozik hozzájuk, ami az egyik legerősebb spirituális kő. Rendkívül erős fizikai tisztító és immunerősítő hatással. A hónap szülöttei szenvednek a fizikai kötöttségektől, de azoktól az emberi kapcsolatoktól is, amelyek túlságosan visszafogják őket. Szükségük van a térre minden értelemben, és olyan embereket szeretnek maguk körül tudni, akik ezt tiszteletben tartják. Született álmodozók, de az ametiszt segít a tisztánlátásban. Támogatja őket valódi célok kitűzésében és elérésében is.

Március – akvamarin

Fő ereje: a nyugalom és a biztonság támogatása.
A márciusban született emberek barátságosak és elbűvölőek. Csodálatosan kreatívak, de kissé maguknak valók, ezért sokszor nincsenek tisztában az emberi kapcsolatok valódi természetével. A születési kristályukkal egyszerűbben lelik meg a boldogságot. Az akvamarin nem csupán a művészi kifejezésben segít nekik, de az érzelmek kifejezésével a kapcsolataikra is jó hatással van. Segíti az őszinteségre való hangolódást, és a realitásérzék fejlesztését az élet minden területén.

Április – gyémánt

Fő ereje: a bátorság, a belső erő és az örök szerelem támogatása.
Ne riassza el a drágakő a hónap szülötteit! Egy apró kristály elérhető áron kapható, és az a néhány milliméteres kő már éppen elég a hatás kifejtéséhez. Például, az igaz szerelem megtalálásához, ami az áprilisiak fő életcélja. Hűséges és elkötelezett partnerek, és ez a barátságok során is jellemzi őket. Védelmezik a hozzájuk közel álló személyeket és gondoskodnak róluk. Érdemes tudni róluk, hogy nagyon kitartóak, nehéz megtörni őket az elhatározásaikban. Soha nem szabad alábecsülni az akaratukat.

(via boldsky)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top