A csillagjegyed szerint ez idegesít fel a legjobban. De mit teszel ellene?

nlc | 2021. Június 06.
Milyen vagy igazából? Ha csak az előnyös tulajdonságaidat sorolod fel egyből, akkor dolgoznod kell még. Például az őszinteségen, önmagaddal szemben.

Az önismeret fontos része, hogy ugyanannyira tisztában legyél a gyengeségeiddel, rossz szokásaiddal és rigolyáiddal is. Amikor vállalod mindezeket, máris szembenéztél velük. A következő lépés, hogy kitaláld: miként tudsz változtatni rajtuk?
Elsőként engedd el azokat a dolgokat, amik rajtad kívülállók, de képes vagy nagyon felidegesíteni rajtuk magad. Maradj higgadt, keresd meg, miért is zavar, és tegyél ellene!

Fotó: Unsplash

Kos (március 21. – április 19.)

A világból ki lehet kergetni téged azzal, ha siettetnek. Főleg, ha emiatt sikerül félre valami. Viszont ha te sietsz, mindenki vágja haptákba magát. Keresd az egyensúlyt.

Bika (április 20. – május 20.)

Ha felborul a napi rutinod, megtorpansz, majd alaposan felhúzod magad. Tapasztald, majd tanuld meg, hogy enélkül is tökéletesen tudsz teljesíteni.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Az unalmas, monoton dolgoktól szinte megőrülsz. Pedig ha képes leszel meditatív állapotba kerülni általuk, a tested-lelked hálás lesz érte.

Rák (június 22. – július 22.)

Frászt kapsz azoktól, akik a magánéletedben vájkálnak, szinte ismeretlenül. Néha kényszeredetten válaszolsz, de meg kell tanulnod határozottan és udvariasan elhárítani az ilyen helyzeteket.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

A sértődött csend a halálod. Te magad őszinte, egyenes alak vagy, ezt várod el viszont. Semmi mást nem tehetsz, csak közöld: ha nem tudod, mi van, segíteni sem tudsz. Majd hagyd annyiban, a másik meglepődik majd, végül megnyílik feléd.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A gorombaságtól falra mászol. De felhúzod magad, és ugyanúgy visszavágsz. Na ez az, ami sehova nem vezet… Nyelj, számolj, dúdolj: aztán mikor már higgadtan tudsz reagálni, megtalálod a legszúrósabb mondatot.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A sarlatán szakik bosszantanak. Amikor nem ért valaki a dolgához, csak az arca nagy, és ezzel több kárt okoz. A világot nem hozhatod rendbe, de a környezetednek elhíresztelheted a rossz tapasztalataidat.

Skorpió (október 23. – november 21.)

A hazugság minden formája dühít. A haragtól megbénulsz, próbál ezen felülkerekedni. Nyugodt állapotban simán leleplezed a kamu művészeit.

Nyilas (november 22. – december 21.)

A bezártság, az egyhangúság kerget őrületbe. Mérlegeld, hogy mik azok a helyzetek, amikor és aki miatt el kell viselned. A többit egyszerűen kerüld el, a szabad élet a te világod.

Bak (december 22. – január 19.)

Az önállótlan, rád tapadó emberek bosszantanak. Nem érted, hogy lehet így élni? Egyet tehetsz: adj egyetlen tanácsot nekik, majd lépj le, és ne engedd őket a közeledbe.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Attól vagy kiborulva, ha semmibe vesznek. Összedől a világod, pedig pontosan tudod, mennyit érsz. Lépj túl rajtuk, és szárnyalj tovább. A felhők fölött mindig süt a nap: az ócsárlók sem fognak érdekelne, sőt, végül irigyek lesznek rád!

Halak (február 19. – március 20.)

Nagyon zavar, amikor nem értesz szót az emberekkel. Valóban másként nézed a világot, és létezik egy alternatív valóság számodra. Derítsd ki, ki az, aki valóban nem ért, és ki az, akit nem is érdekel. Az előbbiekkel meg kell tanulnod megtalálni a közös nyelvet.

(via Gostica)

Ez is érdekelhet Megnézem
Exit mobile version