Szerencsétlen párkapcsolatok a csillagjegyek közt

nlc | 2021. Június 17.
Ezeket a csillagjegyeket nem rendelte egymásnak a sors. Persze kivételek lehetnek, mivel az ő párosuk rengeteg nehézségről szól, amin erőnek erejével felülkerekedhetnek.

Minden párkapcsolat más és más, de vannak olyan személyiségtípusok és csillagjegyek, akik sokkal könnyebben csiszolódnak össze másoknál. Akik nem találják egyből ezt a harmóniát, azoknak sem lehetetlen, hogy egyszer megleljék. Ezeknek a csillagjegy párosoknak sokat kell küzdeni, de ha nem adják föl, még lehet idilli a kapcsolatuk.

Fotó: Unsplash

Nehezen alkalmazkodnak: Kos és Skorpió

Egy nagyon izzó, nagyon szenvedélyes kapcsolatba csöppentek egymással. Változatos, izgató szexuális élet, amiben ki is merül a közös nevező. Heves vérmérsékletűek vagytok mindketten, vezéregyéniségek, akiknek nehezére esik az alkalmazkodás. Skorpióként nem bírod kezelni a párod hirtelen természetét – Kosként pedig a másik titkolózását és kíváncsiságát. 

Túl sok ellentét: Oroszlán és Bak

Két magabiztos, független és nagyon erős jegy áll össze a párosotokban. De nagyon hamar kiderül, hogy mennyi mindenben különböztök, amit nem tudtok összeegyeztetni. Míg Oroszlánként képes vagy szenvedéllyel menni az álmaid után, Bak jegyű párod csakis a racionális lépéseket érzi magáénak. A szex nagyon jó együtt, de minden másban nehezen jön össze a harmónia.

Viharos következetlenség: Ikrek és Rák

Két bizonytalan, következetlen és érzelem vezérelte egyéniség kapcsolata a tiétek. Hiába tesz boldoggá Rák párod gondoskodása, és hiába van egy olyan izgalmas partner melletted mint az Ikrek, nem tudtok hosszú távra tervezni, hiányzik a biztonság és a szilárd bizalom a kapcsolatotokból. Derítsétek ki, mire vágytok, úgy az igazi párra is rátaláltok majd.

Kompromisszumok nélkül: Bika és Oroszlán

Csodálatos kapcsolatként indul a tiétek. Az ágyban minden tökéletes, imádjátok a luxust, a kényelmet, az érzéki élvezeteket. Viszont iszonyatosan önfejűek vagytok mindketten. Hiába adott minden egy fantasztikus párkapcsolathoz, a legapróbb egyezséget sem tudjátok megkötni. Bikaként egyre nagyobb nyugalomra vágysz, Oroszlánként ketrecben érzed magad nyüzsgő élet nélkül. Hamar pokollá teszitek egymás életét.

(via relrules)

Exit mobile version