nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek elutasítják a szerelmet

Ez a 4 csillagjegy retteg a csalódástól

Jó dolog, ha tisztában vagy a saját hátrányaiddal. De ha emiatt nem mersz belevágni egy kapcsolatba, dolgozni kell még magadon.

Fejlett személyiségre utal, ha ismered a rossz tulajdonságaidat. De ha emiatt mindig a legrosszabb forgatókönyv forog a fejedben, és magányos vagy, változtatni kell a nézőpontodon.

szomorú nő tengerparton

Fotó: Unsplash

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Halálosan rettegsz tőle, hogy a leendő társad ellopja a show-műsort. Azaz, ha elköteleződsz, nem csak rád irányul a társaság figyelme. Mindig szeretnél a középpontban lenni – egyedül. Tudomásul kell venned, hogy a párkapcsolat kompromisszumokkal jár. De nem is ezzel van bajod. Igazából fogalmad sincs, hogyan érzed majd magad, ha ketten álltok a reflektorfényben.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Elképesztő magas elvárásaid vannak: mindenkivel és önmagaddal szemben is. Tisztában vagy vele, hogy egy kapcsolatban lemondások és megalkuvások is vannak. Amikor erre gondolsz, a gyomrod görcsbe rándul, és inkább elhessegeted a szerelem gondolatát. Úgy látod, nem lennél képes engedni az elképzeléseidből, de erre csak éles helyzetben derülhet fény.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Szeretnéd magad mindig jól érezni. De egyáltalán nem vagy biztos benne, hogy egyetlen személy kielégíti a kíváncsiságodat. Tökéletesen tudatában vagy, hogy megcsalni, elárulni valakit ronda dolog, ezért inkább maradsz az eddigi módszernél. Több vasat a tűzben tartani, és elköteleződés nélkül élni. A kérdés csak az, hogy ez valóban elég-e neked, vagy a lelked mélyén többre vágysz.

Skorpió (október 23. – november 21.)

A szenvedély a mozgatórugód. Olyan partnerrel képzeled el magad, aki ugyanilyen heves vérmérsékletű, és nem riad meg attól a hőfoktól, amin te élsz. Mégis aggodalmaskodsz, hogy két ennyire hasonló személyiség működhet-e együtt, vagy inkább épp az ellentétedet kell keresned? Magadban már tudod a választ, de amikor eljön, legyen bátorságod belevágni.

(via relrules)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top