Ezzel a 3 csillagjeggyel őrülten lehet bulizni

nlc | 2021. Szeptember 08.
Hatalmas nevetések, vicces sztorik, hajnali háromkor tánc az üres autóúton: minimum így képzeled azokat az estéket amiket a legjobb barátaiddal töltesz.

Ha igazán jót akarsz mulatni, és sokat nevetni, biztos, hogy megvannak azok a barátaid, akikkel érdemes belevágni az estébe. Ha éppen mégsem érnek rá, keresd a tökéletes társaságot horoszkóp alapján. Vidd magaddal a Kost, az Ikreket és a Rákot! Ezzel a három csillagjeggyel olyan szuper csapatot alkottok majd, hogy kifordul a sarkából a világ. 

Fotó: Unspalsh

Kos: a szórakoztató energiabomba

Egyből megérzi, ha valahol kicsit is leül a buli. A leghelyesebb pasi mellől is elrángat (vagy vele együtt), mert tudja, hogy máshol tetőfokára hág a hangulat. A táncparkett ördöge, de ne lepődj meg, ha az asztalra, vagy a bárpultra pattan rázni egyet. Nem hoz kellemetlen helyzetbe, csupán annyira őrülten jól érzi magát, hogy senki nem képes visszafogni magát mellette, inkább vele mulat.

Ikrek: a boldogsághormon forrása

Mellette nem lesz üresjárat, mert folyton belekeveredik valamibe, mindig lesz egy újabb sírva röhögős sztorija. Bárkivel, bárhol szóba elegyedik, azt veszitek észre, hogy páran csatlakoztak hozzátok, mire odaértek a buliba. Nem akar soha a középpontban lenni, a háttérből mindig gondoskodik, hogy mindenki jól érezze magát.

Rák: a gondos támasz

Ha valamelyikőtök rossz passzban van, ő rögtön kezelésbe veszi. Egy kis lelkizés, egy bátorító ölelés: ő mindenkit megért, és mindig tud olyat mondani, hogy felderítse a búslakodót. Missziója, hogy senki nem mehet haza szomorúan, végtére is, ez egy buli! Lesz nála dugi csoki, fájdalomcsillapító, biztostű, sőt, az éjszakai járatra várva életmentő müzliszelet is.

(via HerWay)

Exit mobile version