Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek hihetetlenül szórakoztatóak

A randikon mindenképpen. Persze a horoszkóp szerint alapból is kedvesek, vidámak, és nagyon pozitív a kisugárzásuk. Szóval, ha ezekkel a csillagjegyekkel beszélsz meg találkozót, nevetésben nem lesz hiány.

Könnyen megeshet, hogy a randizás maga a kín, ám akadnak olyan csillagjegyek is, akik a feszengés helyett jól mulatnak a találkozókon. Persze meglehetősen szubjektív, hogy kinek mit jelent a laza randi. Akár hegymászásról essék szó, akár gokartozásról, netán egyszerű sétáról, amikor nem az órádon követed az idő múlását, vagy nem küldesz SOS-üzenetet egy barátodnak, hogy mentsen ki a találkozóról, akkor valószínűleg te is jól érzed magad. Lássuk, melyek azok a csillagjegyek, akik első látásra szimpatikusak egymásnak, nem mellesleg remekül megtalálják a közös hangot a randin.

A Kos és a Vízöntő randija

Mintha két energiabombát eresztenénk össze, úgy viselkedik a Kos és a Vízöntő, miután összehozta őket a sors. A Vízöntő kilóg az átlagból, ezért ha randira hív valakit, akkor biztosra vehető, hogy a találka nem lesz szokványos. A merész és bátor Kosnak bejön az újdonság, így tökéletesen kiegészítik egymást. Mindketten lobbanékonyak, ám ha bajba is keverednek, akkor is remekül szórakoznak együtt. A drámákat meghagyják a többieknek, élvezik a vidám pillanatokat, s szívesebben vitatják meg a következő kalandjukat, mint hogy a félelmeikről beszéljenek. Tény, ez a két csillagjegy is előszeretettel megy bele a kicsinyes vitákba, ám a párkapcsolatban inkább mellőzik a félreértéseket, s arra törekednek, hogy minél inkább inspirálják, szórakoztassák egymást.

Ezekkel a csillagjegyekkel nagyon szórakoztató randevúd lehet (iStock)

A Mérleg és az Ikrek randija

Mindketten rendkívül okosak, így amikor egymásra találnak, nagyszerűen alakul a kapcsolatuk. Mindkét jegy bájos és barátságos, s ha szellemi versengésben találják magukat, akkor sem veszítik el jó kedélyüket. A harmóniára törekszenek. A Mérleg addig nem nyugszik, amíg mindketten a lehető legjobban nem érzik magukat, az Ikreket pedig épp a kedvessége, a személyes varázsa fogja meg. Remekül kiegészítik egymást, hiszen az Ikrek nyugtalan és lobbanékony alkat, míg a Mérleg megfontolt, és szereti átgondolni a dolgokat. A Mérleg ugyanakkor szeret párja kedvében járni, így bármilyen ötlettel is áll elő az Ikrek, vélhetően mindig elfogadja a javaslatokat. A bizalom megvan közöttük, s ha az Ikrek képes a Mérleget ellazítani, úgy nagyszerűen érzik magukat együtt nemcsak a randin, a hosszabb párkapcsolatban is.

Az Oroszlán és a Nyilas randija

Két tűz jegy, tele szenvedéllyel és életkedvvel, s egy pillanatra sem képesek leállni. Igyekeznek a legtöbbet kihozni az életükből, s ez a randikra is éppúgy érvényes. Mindketten önfejűek és önérzetesek, a kettejük közötti beszélgetés soha nem akadozik. Ha étteremben olyan párba botlasz, akik minden gátlás nélkül hangosan beszélgetnek, és nevetgélnek egymással, mintha rajtuk kívül mások nem is léteznének, valószínűleg az Oroszlán és a Nyilas jelében születtek. Nem érdekli őket, ha bárkit is zavarnának a viselkedésükkel. Bár a Nyilas nem feltétlenül adja meg a kizárólagos figyelmet az Oroszlánnak, ami után ő vágyakozik, gondtalansága és optimizmusa mindig jókedvre deríti és felhőtlenül jól mulatnak együtt a randikon és a párkapcsolatukban is.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top