A 3 legbizalmatlanabb csillagjegy

nlc | 2022. Április 28.
A következő csillagjegyek bizalmáért meg kell dolgozni.

A bizalom nem egy egyszerű kérdés, de ezek a csillagjegyek az átlagnál is bizalmatlanabbak. Inkább szánj az időt arra, hogy megbízz valakiben, mint hogy túl gyorsan higgy benne és csalódj. Lehet, hogy a bizalmatlan csillagjegyek közé tartozol, de te már csak ilyen vagy.

Fotó: Getty Images

Bika

A Bika ragaszkodik a bizalomhoz, és nem válik meg könnyen tőle.  Különösen nehéz elnyerni a bizalmukat, ha szerelemről van szó. A Bika nem bolond, és nem szereti, ha megégetik őket. A Bika bizalmának kivívása óriási teljesítmény.

Kos

A Kosok vidámak, kalandvágyók, és nagyon pozitívak. De a Kos nagyon érzékeny is tud lenni, ha pedig valaki egyszer elárulja a bizalmát, nem fogja könnyen adni újra. A Kos haragtartó, és elég egyszer megtörni a bizalmukat ahhoz, hogy rendkívül bizalmatlanok legyenek. Nem szeretik, ha bolondnak nézik, és különösen nem szeretik, ha kihasználják őket.

Oroszlán

Az Oroszlánok hajlamosak azt feltételezni, hogy mások megbízhatatlanok, és e hozzáállás miatt ez önbeteljesítő prófécia lesz. Az Oroszlánok rendkívül gyanakvóak lehetnek másokkal szemben, és ezt nem is titkolják. Az Oroszlánok azok az emberek, akikre felnézünk és követünk, ezért ha nyitottabbak és elfogadóbbak vagyunk másokkal, és elhisszük, hogy pozitívan fognak cselekedni, akkor jobb eredményre juthatunk, nem pedig arra, hogy mindenki megbízhatatlan, tisztességtelen.

 via

(Nyitókép: Getty Images/Tom Chance)

Exit mobile version