nlc.hu
Horoszkóp

Csillagejgyek, akik nehezen engedik el az exet

3 csillagjegy, akik nehezen lendülnek túl az exen

Vannak csillagjegyek, akik az átlagosnál is nehezebben lendülnek túl az exeken.

Vannak olyan csillagjegyek, akik nehezen fogadják a változást. Éppen ezért azt is nehezen élik meg, ha véget ér egy kapcsolatuk.

Csillagjegyek, akik nem tudnak túllendülni az exeken

Fotó: Getty Images

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Nem veszi észre, ha megszállottja egy exének, mert a megszállottság az egyik dolog, amit mindig csinál, szinte mindennel kapcsolatban. Az Oroszlán csillagjegyűek nagyon megszállottak, és aminek nincsenek tudatában, hogy a megszállottság hajlamos elszigetelni: Kedves Oroszlán! Nem mindenkinek van türelme azzal foglalkozni, hogy szüntelenül érdeklődsz iránta, főleg nem egy exnek!  Ideje elengedni azt, aki menni szeretne. A megszállottságon van mit dolgozni, de ha sikerül végre szabadulni a kötelékéből, szabad ember leszel!

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűz képes úgy beszélni az exéről még évek után a kapcsolat vége után is, mintha még mindig együtt lennének. Annyira felértékeli, hogy észre sem veszi, új partnerének ez mekkora fájdalmat okoz. Ha állandóan a volt barátod/barátnőd hozod fel példának, „bezzeg ő ebben is jó volt, ő így csinálta”, akkor ne csodálkozz, hogy előbb-utóbb az új pároddal ez vitát fog eredményezni. A helyzet az, hogy az exeket arra használod, hogy megbántsd a jelenlegi szerelmedet, és ez kegyetlenség. Nem az exed megszállottja vagy, inkább az van benne, hogy mások rosszul érezzék magukat, hogy nem olyan ideálisak, mint amilyen a volt barát/barátnő volt. Ez kegyetlenség!

Nyilas (november 22. – december 21.)

Megszállott vagy az exeddel, és nem tudsz ellene tenni semmit. Megpróbáltad lekicsinyelni a fontosságát az életedben, de nem megy! Ez a személy meglehetősen könnyen kilépett az életedből, úgy tűnik, te nem tudsz kilépni az övéből. Igazából az exeddel való közös emlékekbe vagy még szerelmes, amit ideje lenne felismerni, és elengedni.

via

(Nyitókép: Getty Images/mihailomilovanovic)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top