nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik szidják az exüket

Ez a 4 csillagjegy, akik átkot szórnak az exeikre

Vannak bizony olyan csillagjegyek, akik egyértelműen az exet teszik felelőssé azért, hogy minden elromlott.

Vannak olyan csillagjegyek, akik elég „paprikásan” lépnek ki egy párkapcsolatból. Ők azok, akik mindig a másik felet okolják, amiért tönkrement a kapcsolat.

Csillagjegyek, akik elátkozzák a másik felet

Fotó: Getty Images

Bika

A Bika megbízható és hűséges szerető, de ha véletlenül vele szakítanak, akkor haragja óriásira nő. Ők azok, akik a legvégső esetben akarnak csak véget vetni a kapcsolatnak, így általában velük szakítanak.  Annak ellenére is megátkozzák partnerüket, ha a kapcsolat már inkább mérgező volt, mintsem boldog. 

Rák

A legtöbb Rák a legjobbakat kívánja a párjának, még akkor is, ha épp megszakad a szíve a szakítás miatt. Ilyen ez az érzékeny holdjegy, aki időnként mártír is tud lenni. Az érzelmileg éretlen Rák szülöttek azonban hajlamosak rosszindulatú pletykák terjesztésével becsmérelni az exük nevét.

Ikrek

Az Ikrek lehetnek a legkedvesebb szeretők, de ha megbántják őket, akkor ez egy csapásra megváltozik. Hajlamosak rossz szájízzel beszélni exükről a barátaiknak, még akkor is, ha azt meg sem érdemli a másik fél. Ez egy meglehetősen nem vonzó tulajdonság lehet, amely azon kevesek egyike, amellyel az Ikrek rendelkeznek. 

Kos

A egy Kos szívét összetöröd, biztos lehetsz abban, hogy átkokat fognak rád szórni, és imádkoznak azért, hogy soha többé ne légy boldog az életedben. Talán a Kos jegy szülötteinek meg kell tanulnia békésen elválnia az exétől, és a legjobbakat kívánni saját mentális egészsége érdekében!

via

(Nyitókép: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top