Ha nyugodt életre vágysz, ezekkel a csillagjegyekkel ne randizz!

nlc | 2022. Április 28.
A következő csillagjegyekkel kicsit komplikált már a randevúzás is, nemhogy a nyugodt, kiegyensúlyozott élet.

A következő csillagjegyekkel nem egyszerű az élet. Ha nyugalomra, kiegyensúlyozott életre vágysz, akkor ezeket a csillagjegyeket inkább kerüld.

Fotó: Getty Images

Kos

A Kosok nemcsak nagyon vagány természetűek, de mindenből versenyt csinálnak, még egy kapcsolatból is. Bármit is tesz a párjuk, azt jobban akarják csinálni, és ez az, ami utat nyit a rivalizáláshoz. Ebből aztán csak a probléma lesz a felek között. A Kos annyit ad, amennyit kap, és ha valami nem az ő elgondolása szerint teljesül, teljesen elidegenedik a társától. Kell ez neked?

Bika

A mesebeli romantika, a makacsság és a titkolózás együtt jár A Bika csillagjeggyel! Nagyon féltékenyek és birtoklóak, ha meg akarsz tenni valamit, akkor nagyon erősen meg kell győznöd őket az igazadról, sőt, magaddal kell vinned, hogy ne érezzék magukat kihagyva semmiből. Ezenkívül egyetlenegy bocsánatkérő szót sem tudsz kicsikarni belőlük, még akkor sem, ha tévednek.

Skorpió

A Skorpiók jól ismertek introvertált személyiségükről. Sok türelem kell ahhoz, mire a bizalmukba engednek, és hogy megértsd őket. Másodszor, mindig figyelik a mozdulataidat és gyanakvóak. Ráadásul kevés barátjuk van, és könnyen érzelmi függővé válhatnak a partnerüktől, ami vitákat szülhet. A Skorpió azt szeretné, ha partnerük folyton babaként kezelné őket.

Ez is érdekelhet Megnézem

via

(Nyitókép: Westend61/Getty Images)

Exit mobile version