nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek a hálószobában

Csillagjegyek, akik igazi tigrisek az ágyban

Velük egészen biztos, hogy nem lehet unatkozni a hálószobában.

A következő csillagjegyekkel egy dolog biztosan nem lesz se unalmas, se monoton: a szeretkezés.

Csillagjegyek az ágyban

Fotó: Getty Images

Kos

A Kos számára a szex a szenvedélyről szól, nem fél kísérletezni és új dolgokat kipróbálni. A Kos az a csillagjegy, akivel tényleg nem lehet unatkozni a hálószobában, azt azonban el kell fogadni, hogy inkább ők irányítanak, így olyan partner a nekik való, aki elfogadja ezt a dominanciát.

Skorpió

Egy Skorpió hálószobájában semmi sem tilos. A Skorpió, mint vízjegy, rendkívül alkalmazkodóképes a hálószobában, képes szenvedélyes, érzelmes és mély kapcsolatra a partnerével.  Ez a jel élvezi, ha csiklandozzák, ugratják, és bármi mást, ami az adott partnernek az eszébe jut! Ha még nem próbáltad ugratni Skorpiót, itt az ideje!

Oroszlán

Az Oroszlánok fantasztikusak az ágyban. Az előjáték nem csupán eszköz a cél eléréséhez, ez szükséges része az általános élménynek, amit a durva szex követ! Az Oroszlánok elkötelezettek az iránt, hogy megadják az alaphangulatot egy jó szex előtt akár gyengéd simogatásokkal, akár dekadens vacsorákkal.

Ez is érdekelhet Csillagjegyek az első randin Megnézem

via

(Nyitókép: Igor Alecsander/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top