Ezekkel a csillagjegyekkel néha nem is olyan egyszerű az élet

nlc | 2022. Május 25.
Időnként nem egyszerű velük az élet.

Alapvetően kedvesek, szerethetőek, de vannak időszakok, amikor igazi pokol velük az élet.

Fotó: Getty Images

Bika

A Bika elviselhetetlenül makacs és csökönyös tud lenni. Pedig ő az egyik legkedvesebb, legszerethetőbb csillagjegy, de amikor valamit a fejébe vesz, képtelenség meggyőzni annak az ellenkezőjéről. Meggyőződése, hogy csak ő tudja a tutit, és kétségtelenül csak neki lehet igaza. Az is igaz, amihez ragaszkodik, azt a célját meg is valósítja.

Ikrek

Az Ikrek az egyik legértelmesebb, legokosabb csillagjegy, de könnyen problémája akad, amikor döntést kell hoznia. Addig húzza-halogatja a döntést, amíg csak teheti, vagy amíg valaki más dönt helyette. Persze még jobb, amikor az élet úgy hozza, hogy magától megoldódik a gondja. Mondhatni rémesen bizonytalan és döntésképtelen. Ilyenkor pedig vele sem egyszerű az élet.

Szűz

A Szűz természetéből fakadóan mindenkor a legjobbra törekszik. Hajlamos mindent és mindenkit kritizálni, és szinte képtelenség megfelelni neki. Folyton elégedetlen és frusztrált, rendkívül undok tud lenni. Hajlamos lehet belekötni a többiekbe, és szó szerint a kákán is csomót keresni. Amikor ezt az oldalát hozza, vele sem könnyű együttműködni.

Skorpió 

A Skorpió kisugárzása magával ragad. Ellenállhatatlan tud lenni, de éppen ezért olyan veszélyes is. Képtelenség a lelkébe látni, míg ő röntgenként lát át a többieken. Sosem tudni, mit gondol valójában, mert mást mutat és mást is mond. Aztán csak később derül ki, mi lapul a mélyben, és mit rejteget annyira magában. Ezt az oldalát ne akard megismerni.

 
(Nyitókép: Getty Images/sarayut Thaneerat)

Exit mobile version