Ezek a csillagjegyek önmagukat pusztítják

nlc | 2022. Július 01.
Hogy melyek a leginkább önromboló csillagjegyek?

Skorpió

A többi csillagjegyhez képest a Skorpió szinte berobban a párkapcsolatába. Óriási ambíciókkal, lendülettel és szenvedéllyel indul a kapcsolata, aztán még nagyobb energiákkal rombolja le a szerelmet. Nemcsak önmagát képes teljesen tönkretenni, de párját, sőt a közvetlen környezetét is. Érthetetlen a viselkedése, hiszen a Skorpió alapvetően nagyon is szerethető, mélyen érző csillagjegy. Mégis amint igazán közel kerül a lelkéhez valaki, birtokolni akarja őt, és elviselhetetlenül féltékeny tud lenni mindenkire, aki csak egyetlen pillantással is illeti a szerelmét.

Bika

A Bika a Skorpióhoz hasonlóan nagyon szerethető, érzékeny és szenvedélyes csillagjegy. De neki is van egy kevésbé ismert, mégis hátborzongató tulajdonsága. Megnyerő stílusával könnyen levesz bárkit a lábáról, de aztán előfordul, hogy megijed az érzésektől, és ahelyett, hogy esélyt adna a szerelemre, inkább lepattintja a másikat. Aztán persze szenved a saját rögeszméi miatt, hiszen a párkapcsolatra, a biztonságra, a szeretetre borzasztóan vágyik. Ha mégis belemegy a kapcsolatba, a Bika is rendkívül birtokló és ellenőrző típussá válhat.

(Fotó: Getty Images/sarayut Thaneerat)

Ikrek

Az Ikrek kívülről úgy tűnhet, nagyon szórakoztató, könnyed, vidám és optimista típus. Kézben tartja és irányítja a dolgait, pozitívan tekint a világra, az energiái kifogyhatatlanok. A lelkében ugyanakkor folyton gyötrődik. Kínozza magát a folyamatos szorongással, a bizonytalansággal, és persze egyáltalán nem hiszi el, hogy párja valóban szereti őt, hogy fontos számára is a párkapcsolat. Az Ikrek problémáinak gyökerét a belső bizonytalanságában érdemes keresni, hogy nem értékeli önmagát eléggé, hogy folyton szemben áll saját magával.

via

Exit mobile version