TV-sztárok

Németh Kristóf kendőzetlenül vallott élete legnehezebb időszakáról

Németh Kristóf élete nagyon nehéz időszakáról vallott.

Németh Kristóf nagyon nehezen viselte válását, édesanyja is stroke-ot kapott, mindemellett folyamatosan vesztette el munkáit – írja a Blikk.

Őszintén beszélt sötét időszakáról:

„A válásom után volt hét év az életemben, egy kemény időszak. Ott nagyon vissza kellett találni önmagamhoz meg az életigenléshez… jött anyukám stroke-ja, ami megroppantotta a családot. Apukám akkor már idősebb volt, nyolcvanéves, és akkor azt mondta, ha édesanyáddal történne valami, azt nem élném túl. Én meg ott álltam, miközben történik valami édesanyámmal. Eközben megtörtént a válásom, ami szintén derült égből villámcsapás volt” – mesélte Németh Kristóf, aki azt is bevallotta, hogy voltak negatív gondolatai is.

Fotó: smagpix/ RTL Klub / Sajtóklub

Fotó: smagpix/ RTL Klub / Sajtóklub

„Éjszakázás, negatív gondolatok, hát pia is volt, igen. Arra emlékszem, hogy legfőképpen inaktív voltam, önsajnálat volt, világfájdalom és végtelen inaktivitás. Nem éreztem magamat hasznosnak” – mondta Németh Kristóf, akit végül új kapcsolata mentett meg.

(Nyitó kép: smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top