nlc.hu
TV-sztárok

Németh Kristóf egy negyedik gyerekről

Németh Kristóf negyedszer is apa lenne, feleségével egyszerre változott meg a véleményük

A szülőszobán gondolta meg magát a házaspár.

Németh Kristóf felesége alig két héttel ezelőtt adott életet második közös gyermeküknek. A 47 éves színész – aki azóta szinte minden idejét Zitával, a 4 éves Leventével, az újszülött Olivérrel és a 15 éves kamasz fiával, Lócival tölti – elárulta, nem zárkózik el a további családbővítés elől.

Németh Kristóf,

Szívesen vállalna újabb gyermeket a feleségével Németh Kristóf – Fotó: Sajtóklub

Bevallotta a Borsnak, hogy az újszülött fia születése utáni pillanatokban összenézett a feleségével és egy korábbi elhatározásukat – szinte szavak nélkül – egyből sutba dobták, mert a történtek hatására teljesen megváltozott a véleményük.

„Zita második várandósága idején meg voltunk győződve róla, hogy itt most mi megállunk. Aztán a szülőszobán, amikor ismételten megéltük a pillanatot, amikor a gyermekünk felsírt és Olivért az anyukája mellkasára fektették, egymásra néztünk és szinte egyszerre mondtuk ki, egyáltalán nem biztos, hogy ezt nem szeretnénk még egyszer átélni” – mesélte Németh Kristóf.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top