nlc.hu
TV-sztárok

Németh Kristóf a porondon

Geszti Péter Németh Kristófról: „A magánélete sem mindig csak játék és mese volt”

Geszti szerint a Barátok közt egykori sztárja sokat dolgozott azért, hogy a saját lábára állhasson.

Az Adom a napom mai részében Németh Kristóf enged betekintést egy napjába. Benedek Miklós egykori tanítványa ma már háromszoros édesapa, színházigazgató, színész és férj egyszerre. Sok pozíció, sok feladat. Geszti Péter nagyon kíváncsi volt rá, hogy Kristóf hogyan menedzseli ezt az eseménydús és feladatokkal teli életet. 

Németh Kristóf

Németh Kristóf (Fotó: Trenka Attila)

„Nem egyszerűen színésznek, Thália papjának készült. Mestere a nemzet legfrissebb színésze, Benedek Miklós volt, de Psota Irénnel is állt egy színpadon. A televízió és az ezzel járó ismertség azonban már fiatalon magával ragadta. A Szomszédoktól a Barátok köztön át a Drága örökösökig és tovább vezetett az útja, de nem fordított hátat a színpadnak sem. Csak az utóbbi években inkább maga ácsolta a pódiumot, a színház hivatásból vállalkozás is lett. Volt, hogy azért vele is szembejött a téglafal, és a magánélete sem mindig csak játék és mese volt. Ő mégis egy jókedélyű, sőt már a humorban is profi, kedves bohém” – mondta az nlc-nek Geszti Péter.

Ha kíváncsi vagy arra, hogyan tölti egy napját Németh Kristóf, kövesd élőben az Adom a napom mai epizódját itt is, az nlc oldalán, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót.

Ha pedig arra vagy kíváncsi, hogy nézett ki Kristóf a Csinibabában, kattints ide

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top