Ezeknek a csillagjegyeknek mágikusan telik az ünnep

nlc | 2022. December 25.
Ezek a csillagjegyek nagyon spirituális szemléletűek, így akarva akaratlanul és becsempésznek némi varázslatot a fa alá.

Skorpió

A Skorpió időnként nagyon befele forduló tud lenni, de ez nem azt jelenti, hogy nem éli át az ünnepi hangulatot, csak közben rengeteg gondolat és érzés cikázik benne. Idén karácsonykor, azaz ebben a pár napban különösen mély felismerésekre számíthat, amik a segítségére lesznek az elkövetkezendő időszakban.

Nyilas

A Nyilasnak nagyon pozitív energiája és hatalmas teremtő ereje van. Ha ebben az időszakban figyel az egyensúlyra, hogy ne húzza túlságosan mélyre magát, mert erre is hajlamos, de ne is szálljon el, akkor szinte bármit képes megteremteni, amire csak vágyik. Az ünnep energiái megsokszorozzák a saját képességeit. Ez maga a varázslat.

Halak

A Halak remekül áramlik az őt körülvevő energiákkal. Még célokat sem kell kitűznie mégis oda jut, ahol neki a legjobb. Képes bevonzani azokat a helyzeteket és embereket, akikre éppen szüksége van. Nem mindennapi kisugárzása pedig az őt körülvevőkre is hat, így neki és a szeretteinek is varázslatosan telik az ünnep.

Exit mobile version